Chat Banı (Önemli!!!)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darko_pro1 tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darko_pro1

darko_pro1 User

Oyunda biri düşmanla kendi şirketini kesiyor (bende dahil) diye biraz chatte konuştuk adam keyfi ban verdi nasıl oluyor bu iş? Bütün konuşmalar özelde geçti ve adminlere söyleyince özeli göremiyoruz diyorlar. Şimdi konuşmamızın bitmesinden en fazla 20 sn geçince nasıl ban aldım? Ekran görüntüsü alacakta supporta atıp cevap bekleyecekte 6 saat sürer. 5dklık konuşmamızda yanlış bir şey söylemem rağmen adamın keyfi ban atmasını çözemedim.

Konuşmaları okursanız adam tehdit eder gibi konuşuyor ve ban vererek kendini tanıtmış oluyor. Büyük ihtimalle admin olabilir veya tanıdığı bir admin olabilir. Özel konuşmaya bu kadar hızlı ban verebilecek başka ihtimal yok.

Supporta yazdım fakat forum yetkilileride bu konuya bir açıklık getirirse iyi olur.

Ek*: Konu sakın kilitlenmesin bu konuya mantıklı bir cevap istiyorum. 2 saatlik ban için yazmadım.

eray bunu beğendi.
  2. Merhabalar;

Bu tür ithamlarda bulunmanız yanlış bir şey supporttan size gerekli cevap gelecektir.Konunun kiltlenmes uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.