Chat banı :s

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 15 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Arkadaşlar geçen gün kardeşimle tartıştık biraz bilgisayarda açıktı dışarı çıktım geldim geçtim bilgisayara bilinmeyen bir zamana kadar ban aldığım yazıyor kardeşim yazmış ne yazdığını söyletemedim bi türlü. Bu banı ben yapmadığım halde aldım nasıl kaldırabilirim supporta yazdım ama 3 ay bekleyin diyo yapmadıgım birşey için neden 3 ay bekliyicem ki yardımcı olun lütfen

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ayrica 2 kardesin bile girmesi yasakmis gemiye gemiyi kapatiyolar hatta .bir gemi tek kisi gircekmis.demek sport inceledi hakli banmis ki yapacak birsey yok,bir sure sonra ssporta tekrar yazip biraz indirim yaparmisiniz deyin belki ise yarar.

3. Megatr0n

Megatr0n User

kardeşim 2 kardeş oynamıyoruz ki tartıştık ben dışarı cıktım bilgisayar açıktı o da girmiş yazmış birşeyler oyunu o oynamıyor zaten sadece ben oynuyorum

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

anliyorumda ne derseniz deyin iste sport bunu kabul etmiyor hesapta kardesinizin isi ne diyor. onu izah etmeye calisiyorum.

5. Megatr0n

Megatr0n User

anladım dostum şimdi haksız yere yediğimi düşünerek supporta yazdım bir daha inşallah kaldırırlar sırf yapmadıgım birşeyden dolayı 3 ay chat banı haksızlıktır yani .s

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

umarim olur.olmadi birkac gun sonra en azindan indirim isteyin bir daha daha dikatli olcaginizi soyleyin :)iyi hal indirimi yapar belki o andaki psikoljiside onemli sportun galiba:D

7. Megatr0n

Megatr0n User

Umarım. Deneyeceğim teşekkürler, modlarım geldiklerinde bi yorum yaparsa daha mutlu olurum onların da bilgisini almak istiyorum :D

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

uyuyolar sanirsam :D gelirler bak arada :)rica kglsin.

9. Yetkili arkadaşlarda farklı bir şey söylemeyecektir. Herkes kendi çarından sorumludur. Support pc başındakinin kim olduğunu bilemez sonuç olarak ban almışsın ayrıca doğru söylediğinide bilemezler. (Supportun özel güçleri yok :D)

Umarım daha dikkatli olursunuz.

10. Megatr0n

Megatr0n User

yok doğruda neden yalan söyliyim onu anlamadım :D aklıma gelmedi öyle birşey yapacagı bilemedim ya

11. Ben yalan söylüyorsun demiyorum ama bu devirde kanıt olmadan inanmak zor oluyor. Kardeşin sanırım yetkiliye hakaret veya küfür ettiki sınırsız ban aldı, kardeşini güzelce bi döv küfür iyi değil!

12. Megatr0n

Megatr0n User

emin olun daha ağır ceza verdim :D ama yapmış işte ben yapmam öyle birşeyi zatende işte doğru kanıt yok ama birdaha olmaz işte ondan eminim inşallah açılır

13. Umarım açılır fakat en fazla süreyi kısaltırlar onuda yaparlarsa. Support neden ban aldığını söylemiyorsa bi çar açıp oradan admine sorabilirsin.

14. Merhaba,

Belli bir süre aralıklarla supporta pişmanlığınızı dile getirin;Bizim de yetkimiz forum ile sınırlı bu yüzden herhangi işlem yapamayız.
    Support ile iletişimde kalmalısınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.