Chat banı sebebi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ByWicked tarafından 11 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByWicked

ByWicked User

Ben bu gün 5 kez cm aradım chatte sonrada küfür etsem gelirler yazdım şakasına görevi başındaki moderatör e hakaret diyip 1 ay ban yedim bunu gerçekten şakası yerine gerçek bi şekilde yazsam dahi 1 ay çok ve görevi başında bi admin olsa chatten 5 kez aramama rağmen bakmaması ve üstüne bunu şakasına yazınca haksız ben oluyorum bunu anlamıyorum cm ler ca lar ne için var madem ben burda haklıyım tek hatam yazdıgım yazı olabilir doğru fakat cezası cok fazla küfür bile 1 ay değil resmen

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak bu konuda yardımcı olamıyoruz. Chat Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız Support takımımız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Takımımız size en kısa sürede yardımcı olacaklardır. Chat üzerinde görmüş olduğunuz floot ve uslup kurallarına aykırı durumlar "/report" işlemi ile incelenmesini sağlayabilirsiniz. Onun dışında tekrardan belirtmek isterim ki Forum Takımının chat banlarına müdahale işlemi olmadığından konunuz kilitlenecektir.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Luminous ve Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.