Chat Banı Yedim

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve OMGToxicJungle tarafından 14 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle merhaba sayın adminim. ayın 25'inde zabıt katipliği sınavım var bu yüzden klavyeyi f yapmıştım ve chatte hades grup var mı diye soracaktım o ara ekrana bakmadan yazdım ve enterladım ardından aa tüh yanlış oldu deyip qya çevirip doğrusunu yazdım ama o aar 1 aylık ban almışım. eğer haklı olduğumu bilmek isterseniz klavyeyi f'e çevirip aynı harfe bakınca aynı şeylerin çıktığını zaten görürsünüz. şu an bile o kadar çok kendimi kaptırdım ki yazmakta zorlanıyorum.

Sayın adminim bu yanlış anlaşılma yüzünden engelimi kaldırır mısınız?:oops::oops:

HAKİME_HANIM: tueği iuqlus üğırp cuı sn
    HAKİME_HANIM: sağlam hades gru va mı
    HAKİME_HANIM: gruq
    Sistem: Bir kullanıcı yasaklandı.
    Sistem: Sistem tarafında belirli bir süre yasaklandın!
    Sistem: Sohbetten banlandın. Tekrar 14.03.2021 saat 18:08 zamanında giriş yapabilirsin.
    [18:07:54 HAKİME_HANIM: tueği iuqlus üğırp cuı sn-aile birey küfür]

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

"tueği iuqlus üğırp cuı sn"

Buradan aile ile ilgili nasıl bir anlam çıkarttı cm çok merak adiyorum abla desen yok abi desen yok anne desen yok baba desen yok kuzen desen yok dayı desen yok amca desen yok farklı bir anlam mı çıkarttı acaba :D merak ettim sonucu yaz ya :D:D:D bu cumleden nasıl bir anlam çıkarttı da 1 ay ban attı arkadaşın hayal dünyasını merak ediyom :D:D:D:D

-ttimsahh- ve militaryship-3 bunu beğendi.
  3. pek emin değilim ama sanırsam kelime karşılıkları bu:

tueği:ana
    iuqlus:bacı
    üğırp:düz duvar
    cuı:tırmanma
    sn: 'yazmak istemşyorum ama siz anlayın'.

cm dilinde böyle olması lazım sanırım.ve bu kelimeler birleştirilince cümle ortaya çıkmış.sanıım bundan ban almısın.biliççsiz yaptığını umud ediyorum yani bilmeden.

4. arslanzero

arslanzero User

şakaysa komik değilse daha komik bir durum :D

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Cezanın haksız olduğunu düşünüyorsanız lütfen support a başvurunuz.

Support ile nasıl iletişime geçeceğinizi bilmiyorsanız buradan bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. bence adam haklı hazır konu açık yorum yapalım değil mi :p
    (shock)

7. oben

oben User

görevli arkadaşa helal olsun tıp dilini bile biliyor do gelişmiş kendini aşmış çok kaliteli elemeanlar yetiştirmiş yabancı dili geçtim tıp dilini bile öğretmiş cm lerine helal valla..hakime hanım yapacak bişey yok kanunun kestiği kol acımaz artık süreyi beklemelisin. vay beeee.

8. tıp değil o ya onu anlamak için önce anlamayı anlamak lazım o_O