CHAT BANI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AzeTürk tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AzeTürk

AzeTürk User

ban sürem doldu ama en az 10 kere giriş cıkış yapmama rağmen banım kaldırılmadı... tarihini paylasıyorum ban yemem le ilgili sikayetim yok verilen sürede kadırılmadıgı için sikayetim var.... 28-12-2014 tarihinde saat 23:54:56, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 04-01-2015 saat 23:54:56 zamanında giriş yapabilirsin.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Chat sisteminde yazan ban saatleri Almanya saat üzerinden yazmaktadır. Bu yüzden banınızın açılacağı zaman dilimine 1 saatlik bir zaman farkı eklemeniz lazımdır ve banınız saat 00:54:56 05/01/2015 zaman diliminde açılacaktır. Ayrıca chat konuları hakkındaki şikayetlerinizi supportta yazınız.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

3. AaronSW

AaronSW User

1 saat fark var oyunla bizde arkadaş :)

AzeTürk bunu beğendi.
  4. AzeTürk

AzeTürk User

Almanya satini kullanıyorsak ozaman almanca konusmak serbest olmalı chatte.

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Chat kuralları gereğince Türkçe dil haricinde kullanmak yasaktır. Sonuçta sizler Türkiye serverında oynuyorsunuz ve her ülkenin serverında bu şekilde kurallar sabittir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.