Chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve уєηι●¢єяι_[45] tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba konunun yeri burası mı bilmiyorum yanlış yer ise lütfen gerekli bölüme taşıyın;
    Dark orbit te her serverda olduğu gibi oyunun yüzde 90 ı kızıltepeli amedli veya mardin li,Oyundaki gemilerde artık Türk nickini görmek zor oldu,Ben TR6 da oynamaktayım Nickim;|•»TЦЯKOĞŁЦ«•| Chatte Ölümüne kürdüm nickli bir arkadaşla tartıştık cm e karşı tarafın nickini değişmesini istedim çünkü imalı laflar ediyordu,Cm bana asıl sen nickini değiş dedi(Asi[CM] sonra tartışma çıktı ama en ufak ban sebebi yiyecek bir şey yapmadım,Cm bana ben Türk üm diyebiliyorum sonuçta dedi bende sen tabikide Türküm diyeceksin hatta gururlanarak dedim,Bütün kürt adam(!)lar chatte düştü yok siyasi şey dedi diye cm haklısınız diyip bana chatte ban attı,
    08-09-2015 tarihinde saat 16:42:40, 2 Saat(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 08-09-2015 saat 18:42:40 zamanında giriş yapabilirsin. 2 saat benim için önemli değil sorun serverda her ne olursa olsun Türk nickli kişilerin ban alması,Asi cm in Türk oldugundan şüpheliyim,ID : 161474689
    Bu oyunda hiç bir şey düzgün değil chatteki adminler kopyala yapıştır ve Foruma bakınızdan başka hiç bir şey bilmiyorum şu oyuna düzgün adamlar getirin.Ve bu arada o kürt adam chatte şuan konuşabiliyor ban almamıştır.

2. yigit-asli

yigit-asli User

bunu forum üzerinden gökmen admin yada pars admin ile konuş onlar sana yardımcı olurlar :)

3. Merhaba,

Durumunuzu gerekli kanıtlarınız ve şikayet ettiğiniz oyuncuların profil linkleri ile beraber supporta bildiriniz.
    Forumdan chat banları ile ilgili işlem yapamıyoruz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.