chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eXtreme_x5 tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

merhaba, ben oyuna yeni başladım sayılır. geçen gün chate ban sebebi olduğunu bilmediğim birşey yazdım diye tam 1 ay chat banı yedim. bunun kaldırılması yahut azaltılması için ne yapmam gerekiyor. bu şekilde çok mağdur oluyorum bilmediğim bi kural yüzünden. Çünkü yeni bi oyuncuyum ve benim gibi yeni oyuncularla grup halinde kasılmak, görev yapmak istiyorum ama chatim olmadığı için kimseyle konuşamıyorum.

En çirkin küfürleri edenler bile 1-2 saat cea ile kurtuluyor bana bilmediğim bi kural yüzünden 1 ay verdiler.

Sevgili Adminler yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin...

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Chat banına Forum üzerinden müdahale edemiyoruz. Sorununuzu Support a mesaj atınız size yardımcı olacaklardır.

SUPPORT Bu linke tıklayıp sorununuzu yazınız.

iyi forumlar.

3. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

çok teşekkür ederim, kolay gelsin :)

4. Merhabalar

Global Odalarda küfür içerikli uygunsuz mesajlar attığınız takdirde derecesine göre 7 ila 30 gün arasında cezalar verilmektedir. 1-2 saatlik ceza verildiği konusundaki rivayetler kesinlikle yanlış bilgidir.

5. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

iyi de sevgili admin ben küfür müfür yazmadım ki. sadece yasak olduğunu banlandıktan sonra öğrendiğim bişey yazdım. supporta mesaj attım inşallah olumlu dönüş yaparlar, yoksa nasıl geçicek 1 ay bilmiyorum.

6. Soyuz*

Soyuz* User

Bunun gibi bir şey başıma geldi oyun heyecanından I'ya basmam gerekirken İ'ye basmıştım tabi örneğin sıkıyor(bu kelimeyi i ile yazdığınızı düşünün)ortaya argo bir kelime çıkıyor ancak cümle alakasızdı anlam olarak, 2 hafta uzaklaştırılmıştım öyle hatırlıyorum.Supporta loglarımı kontrol eder misiniz diye ticket attım çünkü ordaki cümleden çok farklı bir anlam çıkıyordu ancak açmadılar tabi sizede aynısı olur diye tahmin ediyorum.
    Böyle yanlış anlaşılarak 4 defa falan uzaklaştırma yemiştim 1'inde kaldırdılar yalan olmasın.
    Bol şanslar dilerim

7. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

valla kaldırmazsalar çok kötü olacak daha 24 gün var. kimseyle iletişime geçemiyorum oyunda :(

8. rivayet olduğunu sanmıyorum ben 1-2 saatlik almıştım sanırım geçenlerde ama argo değildi kesinlikle

gergedansürücüsü bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.