chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkcountry tarafından 24 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***
    özür dilerim bunun yasak olduğu konusunda bilgim yoktu eğer chat banım kaldırılırsa sevinirim şimdiden ilginiz için teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2018
  2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Banınız haklıdır forumda ve chatte başka oyunlardan bahsetmek yasaktır. Banınızın kaldırılması hakkında supporta yazınız, bizler buradan müdahale edemeyiz.

İyi Oyunlar.

3. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ben bunun yasak olduğunu bilmiyordum ve daha öncede bunu bildirdim chat banı hakkında supportla iletişime geçiniz cevabını veren chat moderatörü arkadaşım beni banlayan support değil chat mod ları lütfen bizleri bu gibi durumlarla oyundan daha fazla soğutmayın oyun yeteri kadar sorunluyken benim küçük bir hatam yüzünden bu şekilde ceza alıyor olmam çok haksız bir durum ben aylardır kimseye oyundaki sıkıntılar yüzünden ses çıkarmamış anlayış göstermiş bir oyuncuyum ve yasal olarak sizin haklarınız olduğu kadar biz oyuncularında hakları olduğunu siz mod arkadaşlarımıza hatırlatmak isterim

KoruyucuPeri bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu konuda gerekli cevap verildiği halde yeni konu açtığınız için konularınız birleştirilmiş olup sizi uyarmak mecburiyetindeyim, tekrarı halinde ceza alacaksınız. Nasıl ki forum takımının chat'e müdahale yetkisi yok ise forum takımının da Chat'e müdahale yetkisi yoktur. Bu nedenle probleminizi support aracılığıyla çözünüz.

Buradan chat kurallarına ulaşarak, inceleybilirsiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.