Chat Banı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by kılıçhan, Dec 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. uzun süreli chat banı hak etmedim ama cm bana 1 ay ban attı gerçekten haksızlık supporta yazdım açıcaklar bu cm aynı şeyi hep yapıyor nereye şikayet edeceğiz görevini doğru yapmayacaksa görevden alınsın yoksa her türlü yola başvuracağım

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Tüm şikayetlerinizi support ile paylaşabilirsiniz, konu hakkında en doğru cevabı onlar verecektir.

İyi forumlar.

3. suppor etkisi gibi hemen dönmüyo hafta sonu çalışmıyorlarmı sinir ediyorlar adamı

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Lütfen onlara da haksızlık etmeyiniz, Türkiye sunucularında oynayan tüm oyuncuların sorunları ile tek tek ilgilenmek zaman ve özveri isteyen bir iştir ve emin olan destek ekibimiz çok yoğun çalışmaktadır. Evet haftasonları iş günü içerisinde değerlendirilmemektedir, lütfen bu süreçte sabırlı olunuz.

İyi forumlar.

5. vallahi böyle birşey olamaz yaa dediğim birşey yok 1 saat ban vermesi lazımdı 26 sına kadar ban verdi ve şuan hala mağdurum şikayet edicem tabi görevini düzgün yapsınlar hep aynı şey oluyor 2. defa oldu yetti artık ama sizde bizi anlayın. bu yazıdan sonra oyuna girdim baktım chat açılmış demekki haklıymışım ban konusunda

neyse kilitlenebilir

Last edited by moderator: Dec 30, 2018
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yapılan bir uygunsuzluk varsa tabi ki şikayet etmelisiniz. Support ekibi gerekli incelemeleri yaptıktan sonra işlem yapacaktır.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.