Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve areswww tarafından 4 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. areswww

areswww User

o koyduğum resimi sürekli kaldrıdınız buradan banlar verdinizde o kepazleik kalktı mı ortadan .. o reziiliği kaldırabildinizmi ortadan hiçbiriniz.. o resimiş kaldıryorsunuz o yaızları siliyrsunuz o konuyu kaldıryorsunuz buradan da ban da atıyorsunuz buradan da ... o chatekı kepazelik ne olacak kaldırabildnızmı sayın adminler mera ediyrum hiç olmazsa buna cevap verin sayın adminlerimm..
    sizlere en derin sevgi ve saygılarımı da sunayım buradan ayrıca.. şimdi support dalga geçer gibi o cevabı yazacak . o yuncu 15 dakıka sursınce hakaret edreken ban almayacak cm banlmayacak ca banlamayacak, reporta bakan banlamayacak.
    buraya da yazmayacam ... ne yapmam lazım.. supportun verdiği cevabıda yzdım b uraya .. bana onu ayzın .. supporta demeyın tekrar yazıayım supporta oyuncu nıkı oyuncu profışı ve konuyu yazmısm.. supporta attığım anda da cevap yazmıs.. saatler belli bvenm yazdığım saat belli supportuncevap verdiği saat belli. saat 23 den sonra cben yazmısm supporta supportta 03 gibi cevap yazmış..
    şimdi herşey ortada.. siz hala kınamaya devam edininiz beni de ..
    burada kı olan o oyuncunun yazdıklarına göz yummak değil mi.. siz hala kınayın benide..
    şimdi benim ne yapmm lazım bana onu yazın buraya ..
    buraya yzınca da banlanıyruz ya neyse..
    şimdio kadar ban verdiniz.. chaten olsun buradan olsun da o kepazelik neyse kusura bakmayın bu şekilde yazdığım için de o sprun yazayım bundan sonra .. sorun hala ortada duruyor .. chattekı cm o hakaretlere ban vermemiş.. hala cmö demelımıyım o sahsa veya ca ya ca demelımıyım..
    siz devam edinm kınmaya tekrar tekrar yazayım bu cumleyı buraya da ortada herşe.. siz o opyuncunun hakaretlerine göz yumdunuz.. o oyuncya ban vermedniz.. supportunuz o oyuncuyu hala kouruyor .. siz kimsyı korumayız yazıyrsunuz ama o resimde ki yaızlar ortada ... cm nzıın ca nızn yaptığı her şey ortada .. ne yapmam lazım bana onu yaızn .. kınmaya devam edbilşrsiniz beni.. bende bu arada sevgi ve saygılarımı tekrar tekrar sunayım sizlere.. en içten sekilde.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bakın eğer CM'nin sizi haksız yere banladığını veya taraf tuttuğunu veya herhangi bir takmdaki kişinin size karşı haksızlık yaptığını düşünüyorsanız, lütfen support ekibine durumu düzgün şekilde izah eden bir mesaj yazın.
    Örnek:
    "...
    Şu saatler aralığında oyun chatindan aşağıda pilot profilleri verilen kişiler bana hakaret etdi ve CM bu duruma müdahele etmedi. Aynı yazıyı ben yazınca ise ceza aldım ve o kişiler cezalandırılmadı
    ...
    Sizden durumun incelenmesini talep eidyorum."

Bunu yazın tekrar ve bırakın support ekibi işini yapsın.

İyi forumlar.

3. areswww

areswww User

cm nın haksız yere banladığını düşünüyrsan ayzıyrsun ..
    orada resim ..ben beni niye banlşadınız diye soru sordum mu hiç..
    ben ne yazıyrum o kaldırdığınız konulara bir baksanuıza sizler..
    benim sorduğum soru.. o oyuncuar bana hakaret edrken nıye banlamdınız da ben o ayızyı yaznca beni banşlıyrsunuz...
    benm sorduğum sor bu . ki resimde zate n hersey var ortada hersey
    siz kınaya devam edin.. supporta yz yaızyrsunzu zatenm yazmısm supprta verdikelri cevap orada yazdım onud aburaya kaç defa sildiniz bakın oraya ..
    ne yapmamlazım benm şimdi..
    ben profılıyle berber atmısım supporta support dalga geçer gibiş cevap ayızyr .. siz buran kınıyrsunuz beni.. ban atıyrsunuz üstune koyduğunm rtesmi kaldıoryosunmuz yatzmı konumu siliyrsunuz kı
    açtığım konud ahiçbirşey yok forum kurallarıına aykırı değil a.çtığım konu .. silyrsunuz ayzdıklarımı hakaret yok yazdıkarımda..
    ayıp yaptığınız ma asiz kınamaya devam edin..
    en içten sevgi ve saygılarımı tekrar sunayım hepınıze aynen devamöedn bu şekilde

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Size bazı forum kurallarını hatırlatmak isterim:
    • Darkorbit Türkiye ve Bigpoint Takımı'nda görevli kişiler dışında GİŞ ve Forum Kurallarını kabul ettiğini beyan ederek forumda mesaj yazmak ya da yazıları okumak amacıyla kayıt olan herkes kullanıcı olarak tanımlanır. Foruma üye olan tüm kullanıcılar forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Tüm kullanıcılar aşağıdaki kurallara uymak zorundadır.Forum kurallarını ihlal eden kullanıcılar, ilgili kural gereği uyarı alabilir veya forum hesapları kapatılabilir.
    • Bir kişiye (yönetici, kullanıcı veya oyuncu) yada genele hiçbir şekilde direkt veya dolaylı yoldan küfür edileme ve iftirada bulunulamaz. Noktalama işaretleri ile sansürleme yapılamaz.
    • Forumda kişiyi (yönetici, kullanıcı veya oyuncu) rencide edecek bir üslup kullanılmamalıdır. Şikayet olmasa bile genel toplum ahlakına uygun olmayan ifadeler, hakaret, cinsel içerik, argo kelimeler, imalar, noktalama işaretleri ile sansürlemeler, kısaltmalar veya mecazi anlamlarla birlikte kullanıcı isimlerinin isteyerek farklı yazılması yasaktır. Ayrıca kişiyi rencide edecek ithamlar ve imalar da bu kural dahilinde değerlendirilebilir.
    • Forum kurallarını ihlal ederek forum hesabı süreli kapatılan bir kullanıcı (hesabı süresiz kapanmamış), yeni bir forum hesabı alarak forumu kullanmaya devam edemez. Bu davranış ban cezasından kaçış olarak değerlendirilmekte ve sonradan açılan her hesap süresiz olarak kapatılmakta, ayrıca yönetici insiyatifine göre süreli ceza alan kullanıcının ana hesabının ceza süresi uzatılabilmektedir.
    • Moderatörlerin görevi yetkili oldukları bölümlerde forum kurallarının ihlal edilmesini engellemek ve forum düzenini sağlamaktır. Moderatörler sadece forum içerisinde görevli oldukları alanlarda yetkilidirler. Oyunun ve destek biriminin işleyişine müdahale edemezler. Sadece forum kurallarına aykırı başlıkları kilitleyebilir veya kaldırabilir, forum kurallarına uymayan kullanıcılara uyarı verebilir veya bu kullanıcıları forumdan uzaklaştırabilir.
    • Teknik sorun bildirimleri ve ceza itirazları için sadece Destek Sistemi kullanılmalıdır. Forum ekibi ve destek ekibi farklı olmakta ve forum ekibi oyun içi cezalarla ilgili forumda herhangi bir işlem yapamamaktadır. Forum ve oyun içi cezalara itiraz, şikayet ve savunmalar forum aracılığı ile yapılamaz. Bunun için Destek Sistemi kullanılmalıdır.Bu konu hakkında açılan başlıklar kapatılabilir veya kaldırılabilir.
    • Ayrıca, yukarıda ki forum kurallarının ilk ihlallerinde bilgilendirme amaçlı kullanıcılara yapılan "Kural Hatırlatma" uyarıları veya başlıklarda ki yönetici mesajları birer uyarı niteliğindedir. Bu uyarıları dikkate almayan kullanıcılara forum kuralları gereği yaptırımlar uygulanabilir.
    Yukardaki kurallardan göreceğiniz gibi bizlerin size support ekibine durumu iletin cevabını verip konunuzu kiltememiz forum kurallarına uygundur. Sizin aynı sorun için birden fazla konu açmanız, kural hatırlatmalarınımızı hiçe saymanız ve kişilere ve moderatör ekibine karşı rencide edici üslübunuz yüzünden ceza aldınız. Akabinde cezalı hesabınız olmasına rağmen yeni hesap açarak forumu kullanmanız diğer hesaplarınızında ceza almasına neden olmaktadır.

Forum kurallarından açıkca görüldüğü gibi size support ekibi tarafından verilen cevaptan memnun değilseniz bu konu ile ilgili eski ticket № belirterek yeniden support ekibine yazınız ve inceleme talep ediniz.

İyi forumlar.

5. areswww

areswww User

ben kımseye hakaret etmedim..
    forum kurallarına aykırı değil ayzdıklarım ve açtığım konular..
    supporta yazı yazdığınızda cevap verdklerinde ve tekrar aynı konu için yazı ayzdığınızd aspam yapıyrsun diye hesabı kapatıyorlar değil mii...
    Bende buraya konu açtım resmi koydum ve bana supportun verdiği cevabı ayzdım ve bana yazılan hakaretlerin olduğu resmın altına ban vermedkleri oyuuncunu resminin altına da benim chate yazdığımı yazıp yediğim banı gösteren yazıyı yazdım değilmi..
    bunların hangısı forum kurallarına aykırı!! ve benım açtığım konuyu komple kaldıryorsunuz..
    benm açtığım konuyu slmek yazdıklarımı silmek ki hakaret varsa siln hakaret yok.. koyduğum resmi kaldıryrsunuz ardından da konuyu komple kaldıryporusnuz ..
    o açtığım konunun nersindehata var yazın bana. neresi forum kurallarına aykırı yazın buraya.. siz benim ayzdığım yazıyı kaldırnmasydınız tekrar açarmıydım!!!
    veya sizler o konudakı yazılarımı silmesydiniz tekrr açarmıdydm konu!!
    ve yazdıklarımda forum kurallarına aykırı birşey yokkı.. ne diye kaldıryorsunuz kı..
    ne diye resimi silyorsunuz kı..
    buraya o resim konulamıyor mu hangı kurala göre o resim buraya konulamıyor .. forum kuralları orada yazıyor fm ler .. bana gösterin o resimi hangi kurala göre sildiğinizi.
    forumun olmasının sebbi ne ... bu foruma zaten bakıyor admnleriniz cevap yazıyor .. yazmıyormu..
    siz bana supporta yaz yazıyorsunuz zaten yazmısım bana orada örnek gösteriyorsunuz zaten o şekilde yazmısım .. bana dalga geçer gibi cevap yazmışlar.. bana orada 15 dakikadan fazla hakaret edilmiş o oyuncuyu banlamamışlar üstüne beni banlamışlar 1 gun.. supporta yazamayacaz.. chate yazamayacaz .. forumada yazamayacaz
    ne yapacağız..
    yediğimiz hakaret yanımıza kar kalacak.. 3 kuruşluk oyun için 3 para etmeyen kişlerden hakaret yıyıp oturacaz olduğumuz yere değilmi.. siz ne yapıyordunuz o sırada .. admınlerinız yanı dark takımı...
    hakaret edene değilde hakaret edilene ban veriyorsunuz değil mi.. sırayla chatten forumdan ban bırde üstüne tehtit ediyrsunuz değil mi,. support admnlerinizde dalga geçıyr.. değil mi..
    ne yapacağım şimdi ben bana açıklayın ..
    bakın şimdi o cm ye o ca ya bana o cevabı yazana kfr mu edeyım... sözün bittiği yerde küfür başlar..
    benim gibi kişler küfür etmeye başlamıssa herşeyı göze almış demektır..
    değil mi.. bir oyun için yaptığınıza bakın.. bu yapılan rezillik değil mi.. kepazelik değil mi..
    veya ne olduğunu bana anlatın .. ortada hata yok herşey ortada açık aşikar..
    oyuncunun bırıne hakaret edilyor ve oyunu yönetnler buna göz yumuıyor ve hakaret edilen oyuncuyu linç ediyrsunuz... yaptığınız bu değilmi.. sizde yanı dark takımı yöneticisiniz.. ve bundan haberiniz olalı 1 gunu geçtı hepnızın ... devam edin bakalım .. hesaplarımı kapatbilrsiniz.. bir oyuncunun yaptığı hakaretler e göz yumuyrsunuz, yaptığınız bu. ve hakaret edilen oyuncuya da ceza uydurarak üst üste linç ediyrsunuz .. devam edin zaten saygıszlık yapmssınız.. hkaret edilen oyuncauya ban verip hakaret edne göz yummsusnuz... görevinizi yapmamıssnız.. herşey ortada , birde üstüne siz tum dark tr ekıbı bir olup linç ediyrsunuz ....
    en derin sevgi ve saygılarımı tum dark takımna sunuyorum bu yaptıklarınıza sebeb.. aynen bu şekilde devam edin kendinzie yakın olan 3-5 kişiyi korumak için herşeyı yapın ....

Son düzenlenen: 4 Şubat 2019
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlhal etdiğiniz forum kuralları aşağıdakilerdir:
    • Bir kişiye (yönetici, kullanıcı veya oyuncu) yada genele hiçbir şekilde direkt veya dolaylı yoldan küfür edileme ve iftirada bulunulamaz. Noktalama işaretleri ile sansürleme yapılamaz.
      "5 para etmeyen bır tne oyuncudan mı emır alıyrsunuz.. bunkadar alçalddınız mı.." bu sizin farklı bir konuda yazdığınız mesaj. Forum kuralının ihlali midir ? - Evet ihlalidir.
    • Forumda kişiyi (yönetici, kullanıcı veya oyuncu) rencide edecek bir üslup kullanılmamalıdır. Şikayet olmasa bile genel toplum ahlakına uygun olmayan ifadeler, hakaret, cinsel içerik, argo kelimeler, imalar, noktalama işaretleri ile sansürlemeler, kısaltmalar veya mecazi anlamlarla birlikte kullanıcı isimlerinin isteyerek farklı yazılması yasaktır. Ayrıca kişiyi rencide edecek ithamlar ve imalar da bu kural dahilinde değerlendirilebilir.
      "oyun chatınıde o cm ye o ca ya kfr mu edyım" bu sizin farklı bir konuda yazdığınız mesaj. Forum kuralının ihlali midir ? - Evet ihlalidir.
    • Forum kurallarını ihlal ederek forum hesabı süreli kapatılan bir kullanıcı (hesabı süresiz kapanmamış), yeni bir forum hesabı alarak forumu kullanmaya devam edemez. Bu davranış ban cezasından kaçış olarak değerlendirilmekte ve sonradan açılan her hesap süresiz olarak kapatılmakta, ayrıca yönetici insiyatifine göre süreli ceza alan kullanıcının ana hesabının ceza süresi uzatılabilmektedir.
      Farklı hesaplar açarak forumu kullandınız mı? - Evet, yaptınız.
    • oderatörlerin görevi yetkili oldukları bölümlerde forum kurallarının ihlal edilmesini engellemek ve forum düzenini sağlamaktır. Moderatörler sadece forum içerisinde görevli oldukları alanlarda yetkilidirler. Oyunun ve destek biriminin işleyişine müdahale edemezler. Sadece forum kurallarına aykırı başlıkları kilitleyebilir veya kaldırabilir, forum kurallarına uymayan kullanıcılara uyarı verebilir veya bu kullanıcıları forumdan uzaklaştırabilir.
      Bu kural dahilinde sizin farklı hesaplar ile açtığınız 2., 3., 4., 5., ... kez açılan konularınız kilitlenerek arşive taşınmıştır. Yine bu kural dahilinde siz forum kurallarına uymayan kullanıcı cezalandırıldınız.
    • Teknik sorun bildirimleri ve ceza itirazları için sadece Destek Sistemi kullanılmalıdır. Forum ekibi ve destek ekibi farklı olmakta ve forum ekibi oyun içi cezalarla ilgili forumda herhangi bir işlem yapamamaktadır. Forum ve oyun içi cezalara itiraz, şikayet ve savunmalar forum aracılığı ile yapılamaz. Bunun için Destek Sistemi kullanılmalıdır.Bu konu hakkında açılan başlıklar kapatılabilir veya kaldırılabilir.
      Yine bu kural dahlinde sizin açtığını konular için support ekibine yazmanız gerektiğini belirterek, konuyu kilitlemeye ve kaldırmaya yetkimiz var. Kuralda açıkca belirtildiği üzere oyun içi cezalar için itiraz, şikayet ve savunmalar forum aracılığı ile yapılamaz.
    • Ayrıca, yukarıda ki forum kurallarının ilk ihlallerinde bilgilendirme amaçlı kullanıcılara yapılan "Kural Hatırlatma" uyarıları veya başlıklarda ki yönetici mesajları birer uyarı niteliğindedir. Bu uyarıları dikkate almayan kullanıcılara forum kuralları gereği yaptırımlar uygulanabilir.
      Sizlere defalarca yaptığımız kural hatırlatmaların hiçe saydınız. Bunu hatırlatmaya gerek yok.
    • Şirket olarak bizler, ayrımcılık, taciz, ırkçılık ya da kişilere karşı bireysel nefteri hiç bir şekilde hoşgörmüyoruz. Forumlarımızda bir başkasını taciz edecek şekilde ki davranışlar ya da nefret söylemleri gösteren kimseyi hş karşılamıyoruz.
      Bahsettiğiniz resimdeki yazışmalarda kişiye karşı nefret, aşağlama mevcutki, buda bizlerin forum kurallarınca yasaktır.
    Umarım cevaplarım sizler için açıklayıcı olmuştur.

Size daha önce defalarca yazdığım, belirttiğim, açıkladığım gibi:
    Eski ticket № belirterek support ekibine saat, tarih pilot profili bağlantıları ile birlikte ticket atarak yazışmaların incelenmesini talep edin.

Bırakın support ekibi işini yapsın! Siz burada provakasyon , karalama ve kışkırtma yapmayı hedefleyerek bir sonuç elde edemezsiniz. Yazdığınız cümleler anlaşılmıyor bile, sakin bir şekilde anlatmak varken, sadece sinirle kelimeler kullanıyorsunuz.

İlaveten "benim gibi kişler küfür etmeye başlamıssa herşeyı göze almış demektır.." küfür ederseniz bir suç işleyeceğinizi de umarım biliyorsunuzdur. Hukukun karşısında işlediğiniz suç için ceza almaya umarım hazırsınızdır.
    İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.