Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (KPSS)_BİR_AY_BAN___ tarafından 17 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dun gece chata bişi yazdım ordan oyuncunun bırı tam nıckı hatırlamıyorum ama barbar olması lazım.adam alay eder gıbı yazı yazmaya başladı o ne yabtıysa bende onun uslubunda davrandım daha sonra aile felan işlerı gırdı ben de yazdım ne edebılırım ımalı konuşuyodu bende ımalı konuştum bugun baktım saat öğleden sonra ban yedım.tamam ben hatalıyım o saatlerde gece 2 ler felandı cm yok tutamadım bende kendımı ban yedım ama acaba o adam ban yedımı kendı laflarını kopyalayıpta atmışmıdır sanmıyorum.dırek benım yazdıklarımı atmıştır neden araştırılmıyor.

2. Şikayet etmen lazım reportladın mı?

Reportladığın halde ban yemediyse support bildir.

3. ben heran gıbı bır şey reportlamadım ama adam sadece benımyazdıklarımı atmıştır supporda vesselam ıyı geceler sıze

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kişi chat düzenini bozmuş, sizde onunla birlikte aynı şekilde sohbet kuralların ihlal etmişsiniz.
    Sizin dışınızdaki chat kullanıcıları yaptığınız bu konuşmalardan rahatsız olmuş ve chat düzeninin sağlanması adına sizin yazışmalarınızı raporlama sistemini kullanarak rapor etmiş olabilir. Bu raporlamayı yapan kişinin kim olduğun bilmiyorum, sizinl bahsettiğiniz kişi de olabilir, başka biri de.

Size nacizane tavsiyem, gelecek sefer böyle bir durum ile karşılaştığınızda buradaki konuda belirtilen şekilde raporlama sistemini kullanınız.

Chat banları ile alakalı tüm sorunların nihai çözüm yeri support birimidir. Bu durum ile ilgili tüm detayları yine support ekibinden alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.