Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 6 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,
    Oyuna 7-8 gün önce basladım aşırı karışık bir oyun buna ragmen 3 iris ve ekipmanları yavas yavas topluyorum bunları yaparkende görev için destek alıyorum diger oyunculardan , ancak bu gece saat 1.50 de chatte kişiler birbirine söverken yetkilide olmadıgı için ben o anda dinledigim huzur verici sakinleştirici olduguunu düşündüğüm şarkının linkini paylastım dinleyin sakınleşin diye 30 saniye geçmeden 1 ay banlandım. Bana 1 2 kişi pvp videolarını özelden atmıştı daha önce bu denli bir ceza olacagını düşünmemiştim. Destek olmadan oyunu cözmek zor lütfen banı 1 seferlik kaldırabilirmisiniz. 1 ay klana girmeden kasılacak arkadas bulmadan oynamak imkansız lütfen destek.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durumunuzu anlıyorum, o an chatte yazmasa dahi bir moderatör veya admin online olabiliyor. Bu gibi chat düzenini bozan kişilere karşı sizden ricamız buradaki konuda beliritlen şekilde raporlama yapmanızdır. Bu sayede bu kişilerin yaptıkları yanlarına kalmayacaktır.

Sizin aldığınız chat banı için ise ne yazik forum takımı olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Chatte özelden yapılan konuşmaları chat takımındaki görevli kişiler göremez, burada yapılan kural ihlallerini yukarda bahsi geçen raporlama sistemi kullanılarak şikayet edilmesi gerekir. Sohbet kurallarında Bigpoint harici link paylaşımı yasak olarak belritilmiş, size tavsiyem bu kuralları dikkatlice okumanız yönünde olacaktır. Şu an "Ben ne yaptım ki? Altı üstü bir youtube linki paylaştım" diyebilirsiniz, lakin gerçek şu ki art niyetli kişiler linkler paylaşarak bilgisayarınıza virüs bulaştırabilir, mining için kullanabilir veya bilgi çalabilir. Bu nedenle bu kuralın var olduğunu belirtmeliyim.

Size şu anki durumda tek support ekibi size yardımcı olabilir. Buradaki konudan support ekibi ile nasıl iletişime geçebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

.Kuasar. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.