Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βŁЦ£¤МДИ tarafından 27 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Chat moderatörleri keyfi banlamaya devam edecek mi acaba ? İşlerine geldi mi uygunsuz dil deyip banlıyorlar .. Nöbet süresince hiç bir banlama yapmaması işini yanlış yaptığı anlamına gelmez, Ban atmayınca nöbet tuttugunu düşünmüyor kannımca moderatörler. Tabiri caizse nem kapıyor . Supporta yazdım bu konuda geri dönüş olmadı. Bu arada haksız yere 1 gün ban aldım, screenshot'u da supporta yolladım. ban'ım 1 saat sonra açılacak ama support 2 gün sonra bana
    banınızı kaldırdık iyi oyunlar diyecek :)

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

CM'ler chat düzenini korumakla yükümlüdür. Gerekli gördüklerinde bu düzeni korumak için ceza verme yetkisine sahiplerdir. Eğer aldığınız ban gerçekten haksız ise, bu durumda support ekibi gerekli işlemleri ve uyarıları yapar. Chat takımın işleyişi ile ilgili üyelrin bilmediği bir çok detay vardır ki, emin olun kimseyi banlamamak onlar içinde en iyi durumdur.

Bazı durumlarda teknik sorunlar nedeni ile cezanızın süresi bitse dahi banın bitmemiş olabiliyor. Support ekibi bu gibi durumların önüne geçmek için bazı işlemler yapıyor.

Sizden ricam bu durumda support ekibinden gelen cevabı beklemeniz yönünde olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.