Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ERDEMLİ__ tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün oyundaki lag probleminden dolayı herkes chate yığıldı bir anda cm herkesi chatten banlamaya başladı bende o sırada chatte kapılarda kamu açılıyormu diyo bir soru sordum birde baktım bende banlanmışım!!cmler sabırlı yetkin insanlar değilmiydi bu nasıl sabırlılık yetkinlik böyle çocuk gibi hareketler yapacaklarsa cm olmasınlar yani.soru sorduğum için chatten ban yedim nedir yani bu şimdi ????

2. BALE1I

BALE1I User

afedersin ama bilmediğim bi şeyden marka ismi yazdım diye 7 gün ban yedım tamamen sacmalık supporta yazdım cevapta vermediler ban kalktı 1 hafta gectı

3. dostum admin gg "selamün aleyküm admin" yazdım diye ceza verdi gönderdi yanlış yaptı unutmayız bu yanlışı *** teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2020
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak bu konuda yardımcı olamıyoruz. Chat Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız Support takımımız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Takımımız size en kısa sürede yardımcı olacaklardır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.