Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByMetee tarafından 24 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByMetee

ByMetee User

Normalde chatte konuşan biri değilim fakat arkadaşın biriyle tartıştık ve bana evlat diye hitap etti bende arkadaşın hitabına küfrettim. Küfürden daha önce nerdeyse hiç chat banı almadım fakat banlayan arkadaş pedofili diyerek 2111 yılına kadar ban atmış :D Banımın kaldırılması için ticket atıyorum fakat hesabın mailinden iletişime geçin diyolar onunda şifresini unuttum chat banıyla hesap mailinin ne alakası var lütfen chat banımı kaldırın

2. banı bilmemde supportta benim de kayıtlı e mailime ulaşamıyorum fakat sizin sorumluluğunzda diye değiştirmiyorlar yani ben supporta yazıyorum ama support bana ne yazıyor bilmiyorum :)

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenliyorum. Forum içerisinde tamamen büyük harflerle konu açmak ve yazı yazmak yasaktır. Lütfen tekrarlamayınız.

Sorununuz ile ilgili maalesef forum üzerinden yardımcı olamıyoruz. Haksız bir ban aldığınızı düşünüyorsanız hesabınızın kayıtlı olduğu E-posta üzerinden Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Buradaki konudan Support ile nasıl iletişime geçeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.