Chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sakal tarafından 8 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sakal

Sakal User

OYunda oynarken globalde mesajlaşıyordum ve 2111 yılına kadar ban yedi hesap bune saçmalıktır ? ki yazdığım şey iddia edilen şey değil ! öyle bir yaplaşım yapmadım ve öyle bir paylaşımın yasak olduğunu bilmiyorum bir uyarı dahi gelmedi

Sohbetten banlandın. Tekrar 05.09.2111 saat 03:03 zamanında giriş yapabilirsin.
    [2:59:05****: bu benim hesabım değil bi abimin hesabı yanlıs anlaşılmasın kendisi burda yok-hesap paylaşımı]

N/A

Banı nasıl kaldırabilirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2020
  2. uzayl80

uzayl80 User

baglı oldugun sunucu sportuna desdek maili at belki bi ihtimal acarlar --ekran görüntüsü alıp suporta bildirseydin keske belki cözüm olurdu elinde birşey yok kimseye inandıramazsın cezaya cekecen artık ömür yeterse tabii

3. Chatte tum yazdıgın şeyin logları bulunur. Sen yazmadıysan kardeşın yazdı o zaman bu da hesap paylaşımı demek. Adminler kafasına gore uydurmaz, zaten orda cezanın sebebı yazıyor. Ben yazmadım dıyorsun ama o cumleden ceza yedıgın yazıyor. Zaten oyuna başlayınca GİŞ kurallarını kabul ettın ve okudun sayılır. Bılmemen senın problemın. Ayrıca forum modlarının bu duruma mudahele hakkı yok. Supportta yazıp cevabı beklemen lazım.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak bu konuda yardımcı olamıyoruz. Chat Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız Support takımımız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Takımımız size en kısa sürede yardımcı olacaklardır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.