Chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 13 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

1 saat önce *** chatte geldi herkes orda oyundaki bug banları hakkında konuşuyordu herkes bugları sayıyordu bende 15’den fazla bug var dedim *** tarafından chat ban cezası aldım bu durumu şiddetle kınıyorum kendisini de supporta şikayet ettim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2020
    KüçükKurt bunu beğendi.
  2. Sana katılıyorum bende 90 + yıl cheat banı aldım haksız alıdığımı düşünüyorum kaç kez dile getirdim support ekibine bitmesini bekleyecekmişim Allah aşkına 90 yıl sonra benim torunum bile yaşamaz bari 1 aya düşürün bir seferliğe mahsus

3. 90-100 yıl ban sen tarihine bakma sınırsız yemişsin işte anlamıcak bi tarafı yok.

4. Çok ciddi kural ihlali mi yaptın ? Sohbet kurallarına bir bak derim

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesaj içeriğinizi ve konu başlığınızı düzenledim. Sorununuzla ilgili yardımcı olacak tek merci supporttur. Forum üzerinden herhangi bir işlem uygulanamamaktadır. Konunuza gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.