Chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Daffy_Duck_ tarafından 25 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler tam 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum.
    Support ekibi olayı kestirip atıyor. Karşı oyuncuda hile olduğunu bean ettim ve 90 yıl cheat banı yedim bunu defalarca dile getirdim. Ban sebebim benim kanatimce haksız ban verilecekse de bu kadar kucuk bir seye 90 yıl verilmez.
    1 hafta veya 1 aya düşürülmesini isterim

2. smoonrise

smoonrise User

Forumdakilerin bu konuda yetkileri yok ban verme ban açma işleri ile direk support ilgileniyor . Sana katılıyorum ama maalesef kuralları kabul edince onların kuralları ile devam etmek zorundasın 3 .parti yazılımdan bahsetti diye , isyan ederken yaratık kesenlere , uzaktan yada kamufle tutuyor diye yazınca direk 100 yıl ban atıyorlar ama aileye kutsal değerlere küfür hakaret v.s sözlere 1 ay ban bile zor veriliyor .
    Dediğim gibi bence haklısın ama çözüm yeri forum değil ve maalesef bigpoint kuralları ile oynadığımızdan onların kuralları geçerli mantık çerçevesindeki kurallar değil .

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum görevlileri olarak chat banına bir müdahale yetkimiz bulunmamaktadır. 100 yıl chat banları ciddi sebepler sonucu ile atılmaktadır. Chat banına yalnızca Support Takımı inceleyip müdahale edebilir. Kanaate göre haksız olup olmadığına bakılmaksızın kurallar çerçevesinde incelenir.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.