Chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¦◄•Ģs••°ŚOИ€R°••►¦65 tarafından 22 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Iyi akşamlar, ben chat banım için bir kere supporta yazdım elimden gelen bir durum olmadığı için ban yemiştim. Durumu support a anlattım ama sorun şu oldu bana 1 ay ban attılar hesabıma girememiştim. Nedendir cidden bilmiyorum sonradan da yazmaya çekindim. Önce buraya yazmak istedim buradan admin ne derse onu yapacağım. Support la iletişime geç denilecek evet biliyorum ama 1 ay ban yediğim için açıkcası ban yemek istemiyorum bir daha. Ama oyunda da chat banı zevksiz oluyor ne yapmalıyım?

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyun içerisinde aldığınız işlemler hakkında bizlerin ufacık bilgisi yoktur. Net Cevaplar için support ekibimiz ile iletişime geçmeniz daha uygun olacaktır. Chat banları hakkında forumda herhangi bir ekstra işlemler olmayacağı için konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.