Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ACYOLUBABACIM tarafından 19 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KİM HAKLI

1. USER

18,2%
  2. CM

81,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese merhaba önceli̇kle beni̇m yazdiğim açikca belli̇di̇rki̇ sadece i̇roni̇den i̇baretti̇r zi̇ra bunu 10 yaşindaki̇ çocuk bi̇le anlar ama malesefki̇ cmler anliyamamiş.si̇ze soruyorum değerli̇ arkadaşlar 100 yil ban yi̇yecek ne görüyorsunuz bu konuşmalardan sözde bana tehdi̇t etmi̇şi̇m algisi yapiliyor i̇roni̇den bi̇ haber bi̇r cm 100 yil ban atiyor bu kadar adaletsi̇zli̇k olamaz bu gün bana 100 yil ban atildi yarin si̇ze atilacak belki̇de...lütfen destekleri̇ni̇zi̇ esi̇rgemeyi̇ni̇z zi̇ra vi̇cdani̇n yaninda i̇nsafda lazim..!

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2020
  2. ED1RNELI

ED1RNELI User

Mod arkadaşlarımızın hangi durumlarda ne kadar yıl ban attıkları konusunda bilgim yok, bilgimiz yok bundan dolayı bu yazdıklarınızdan dolayı çok süreli ban yediniz veya az süreli ban yediniz demek saçmalık olacak ama chate yazdıklarınız eğer bunlar ise sizi uzaklaştırmaları gayet normal nedeni ise şiddet içerikli materyalleri yazıya dökmeniz ve dökmeye devam etmeniz ayrıyeten oyunda chatten yetkili olan arkadaşı yok saymanız (bu cmlere ne oluyor) yetkili arkadaşa başka şans bırakmadığınız anlamına geliyor ama dediğim gibi süre konusunda yetkili arkadaşlar illa ki bilgilendirir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2020
  3. Geçmiş olsun öncelikle. Valla belki biliyorsundur ama buradan chat banı açılmıyor. Supporta başvurmalısın. Önce durumunu anlat, yanlış anlama sebebiyle özür dile, pişmanlığını dile getir. Açmazlarsa belirli aralıklarla tekrar yaz ve özrünü ve pişmanlığını tekrar tekrar dile getir. Aileye hakaret yok ama şaka da olsa tehdit olarak algılama var, o sebeple ceza indirimi yaparlar gibi geliyor bana. Supportun yollarını aşındıracaksın bol bol maalesef.

4. Blood_Rose

Blood_Rose User

komik misin kardeş sen yazdıklarının farkında değilsin heralde bu dediğin tck ya göre bile suç sokakta adama söyle hakime de dersin ironi yaptım diye 100 yıl düşünmek için iyi vakit değerlendir

_-Thanatos-_ ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. şansını fazla zorlama istersen sonun mahkemede tazminat cezasına çarptırılırken bitmesin, ucuz yırtmışsın.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Cahtte almış olduğunuz cezai işlemi farklı bir pencereden bakarak anlayabilceğinizi düşünüyorum. Böyle bir durumun ironi olabilceğinizi söylemeniz trajikomik bir durumdur. Bu durum hakkında oyuncu arkadaşlarımızda size gereken cevapları vermiş gibi duruyor.
    Chat banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız Support Takımımız ile iletişime geçiniz.
    Cevap veren oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.