chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇERKEZ-ETHEM tarafından 28 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. N/A bi gemi benni baya sıkıştırınca içimden baya söylenmeye başladım ve çete kötü küfür yazmım diye çeti kapatayım dedim 3. yazılımdan bahsediyor hadi haksız ban 1 ay geçer dedim dedim ya yıla dikkat etmedim 1 ay geçti bugün açılması gerekir diye düşünürken yıl dikkatimi çekti bu bir hatamıdır nne küfür ettim nede hakaret sonuçta çette kendimi koruyayım çıkayım aklımdan geçenler yazma ihtialine karşı çeti kapatayım sonucu 100 yıl et banımı bu bir hataysa nasıl açılacak çetim support bakmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2021
  2. smoonrise

smoonrise User

Supporta yazdın ve düzeltilmedi ise maalesef böyle kalır bu ceza ama direk buraya yazdın ise buradaki yetkililerin bu konuda bir yaptırım yapma imkanları yok . Diğer yandan yanılmıyorsam uzun zamandır bot hileye tarama sonucu ceza verilemiyor ama chatte yazmaya 1 ay değil 100 yıl verip bir nevi sınırsız chat banı ile cezalandırıyorlar , başka konulara verilen cezalar yanında bu ceza uygulanması çok ağır düzenlenmesi lazım yada kademeli bir sistem getirilmesi lazım birden 100 yıl çok doğru bir sistem değil .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2021
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Chat banınızla ilgili olarak supporta başvurmanız gerekmektedir. Support 2 iş günü içerisinde dönüş yapacaktır. Ayrıca ban açıklamanızı dikkatli okursanız otomatiğe bağladım dediğiniz için chatinizin yasaklandığını görebilirsiniz. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.