Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tcares tarafından 9 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tcares

tcares User

nıye bunu yapıyorsunuz. yazdığım yazıda ne varda gizlediniz . bunu yaptığınızda aynı konuyu tekrar açıp tekrar yazıacağımı bılıyorsunuz. en sonunda bana yıne ban vereceksınız butun yetkı sızde olduğunuz için. hesabımı kapatmaya kadar gıdecek bu olay .
    olayın bu sekılde olacağını bılıyorsunuz.. hepınız bılıyorusnuz nıye yapıyorusnuz bunu ne geçıyor elınıze??
    daha öncekiler yaptı bunu..
    bana chaten koro seklınde küfürler edilriken küfür edilenlerı banlamadılar.. bana küfür edenlere cevap verdiğim anda ben ban yedım.. bana chaten küfür edenı banlamadılar sulalemde küfür edilmedık kımse bırakmamıs .. o küfür edenden önce ben 2 tane ban tedım admın gormuyormusun yazdığım için supportunuza resmlerıyle beraber attım ki bundan 15 dakıka önce support admınızıle görusmustum nıye bunu yapıyrsunuz diye bana yazmsıtı sana kfur edilrse ve ban edene ban verilmezse gerekenı bızzat ben yapacağım diye cevap vermıstı bunu söyledıkten 15 dAKIKA sonra o küfürlerı yedim ustune bırde 2 tane ban yedım yazdığım yazı buna da mı ban vermeyeceksın yazdım supporta attım resmlerıyle gıttım o oyuncuyu imha ettim o oyucnuyu kestığüım için pushıng yalptın dıye hesabımı kapattınız..
    chatten adam bana hakaret ettı chat görevliniz ban vermedığı halde verdım yazdı vermedığını isptaladım chatte bırbırımkıze gırdık 3 tane ban yedım hala o oyucnu banlı değildi support admınınız chate geldı o ayzı ban sebebı değil ayzdı bende cevap olarak o yazı ban sebebı değilse ben onu herkese yazarım sizde dfahıl ayzdım yazabılrsın o yazı ban sebebı değil yazdı.. bende o yazıdakı kendı ısmımı çıkardım o takım lıdeırnızın ısmını koydum yazıyı chate attım suresız chat banı yedım ustune ıp ban attınız supporta yazdım buraya da yazdım buradann ban verdiniz support admıne hakaret ettın yazdı cevap olarak yazdım o yazı ban sebebı değil siz yazmadnızmı bende yazdım nasıl hakaret ettım bana yazılırken hakaret olmyorda sıze yazılınca mı hakretr oluyor yazdım spam yapıoyrsun diye cevap verdiniz ne spamı sorduğum soruya cevap vermıyrusnuz kı yazdım hesabımı kapattınız.. ,
    ne yapmaya çalıçşıyorusnuz... burada o yazdığım yazıda ne varda o yazıyı oradan kaldırıyorsunuz .. o yazıda bırsey varsa sebebını yazarsınız altına bende bılrım ve nıye o sekılde olduğunu . siz bunu yaptığınız anda yaptığınız sey saygısızlık . daha ne diyeyım. yetkı elınızde ıstedığınız her tarafa çekıyrsunuz derim. ne anlamamı beklıyrsunuz.

forum nıkım ares ares admın olayı vardı daha ona sebeb de hesabımı kapatacklardı o hesapta banlı forumdan daha ne diyeyım size.

2. 1,5 senelik oyuncuyum daha chat e girip bi slm veya sa bile yazmadım. Klanım yok, program yok, ctrl yok, takıldığım kimse yok kafam rahat usta. Girerim oyuna o an ne yapmak istiyorsam onu yapar çıkarım. Hemen hemen her şeyim tam 44 argeyim bunu kimseden yardım almadan yaptım. Nerde çokluk orda...

│►İŁBΔЧ◄│ ve Mineral bunu beğendi.
  3. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Tekrar tekrar aynı konuları açıyorsunuz. Bir chat banı almışsınız sadece hepsi bu. İtirazınız için Support'a yazabilirsiniz. Aynı konuları açarak forumu meşgul etmeyiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

.BAŞAK. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.