Chat Banı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -AcemiUzayPilotu- tarafından 1 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aylar önce oyunu bırakırken 100 yıllık chat banları kaldırılacak gibi bir şey gördüm diye hatırlıyorum. Bu durum devam ediyor mu?

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Support Takımı uygun görmediği sürece 100 yıllık chat banları kaldırılmaz.

İyi Forumlar.

ŞahFD bunu beğendi.
  3. faruk035

faruk035 User

kaptan34 siz baya bilgili birine benziyorsunuz beni sohbetten banlamışlar ve bir not yazmışlar ben bişey anlamadım.siz açıklarmısınız bana ne denmek istiyor burda
    INTEX sistemine hoş geldin
    N/A

4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

6 Ay sonra support birimi ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar Dilerim.

5. faruk035

faruk035 User

nerde nezaman yazdım onu bile hatırlamıyorum

6. faruk035

faruk035 User

neden 100 yıl banlanmışı ? neden 6 ay sonra iletişim kuracağız.aslında 6 ay canları istersemi acacaklar banımı

7. faruk035

faruk035 User

çok merak ediyorum ben
    INTEX sistemine hoş geldin
    Sohbetten banlandın. Tekrar 31.05.2114 saat 19:52 zamanında giriş yapabilirsin.
    [[Ϲ*ALAYINA_REST[BEST]] amann düşsün - A - küfür - 04 -11 -2023 - tarihinde teknik desteğe bilet gönderiniz]

sebebden dolayı banlandıysam o gerçekten küfür edenlerden başka sohbet odasına girebilen kaldımı acaba

8. faruk035

faruk035 User

neyse cevap verilmiyorsa burdanda kovulmadan çıkalım :((

9. Ben supporta yazıyorum 3 yıldır chat banlı artık oynamak bile gelmiyor içimden sohbet kapalı. 6 sonra yazın diyorsunuz supporta 2 aydır uğraşıyorum. Mesaj atıyorum özür diliyorum ama cezanın bitmesini bekleyin deyip duruyor hep aynı cevap. Burda @TR|SUBUTAY bana diyor support bunun yeri kardeşim ilgilenmiyorlar umurlarinda değiliz. İsteseniz sizde bisilee yaparsınız ama bakmak bile istemiyorsunuz. 100 yıl beklicem ki sohbetin açılsın aklı olan zaten öyle bir cevap vermez hepsi otomatik cevap. @kaptan34

10. GÖLGE

GÖLGE User

konunuz başka foruma taşındı ne demek oluyor ki..nerde benim konum yani?

Sayfayı Paylaş