Chat banı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ChiemSee tarafından 13 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

kufretmekte haklıymışım

1. evet

oy sayısı 1
    20,0%
  2. hayır

oy sayısı 4
    80,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ChiemSee

ChiemSee User

kufur ettim diye2112 yılına kadar banlanmışım N-A 200 yıl banlamazsan adam değilsin

bu thor denen mahlukat ta sorun bakalım bende ki ekran goruntulerını ve kişinin beyanlarını neresine sokacak aynı kufru edeni sadece bir hafta banlarken benineden 80 küsür yıl banlamıs ******** bu iş daha cok uzayacak

küfür supportta olunca 80 yıl oyuncuya oluncamı 1 hafta şişşşt supportlar size diyorum her kufredini kaç yıl banlayacaksınız takip edip belgelendiriyorum cok gorusecegiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2022
  2. smoonrise

smoonrise User

Bir görevliye yada yetkiliye yapılan davranış ile başkası arasında bir fark olması gerekir , örnek vermek gerekirse devlet memurunun düğmesi zarar görmesi sebebi ile 6 aydan başlayan ceza gibi ... fakat 80 yıl ile 1 hafta durumu hatalı bir oran bu kararı değerlendirecek hatadan dönecek yine TR ekibidir muhtemel birkaç ay sonra tekrar yazın supporta demişlerdir size , genel olarak belirli süre içerisinde küfür ve hakaretlerin içerikleri değişken olarak cezayı azaltma yada sonlandırma yapıyorlar yine belirtiyorum ama aradaki fark bu kadar olmaması lazım görev yapıyor diye kişileri korumak amacını suistimal etmemek lazım .
    Ayrıca sizide uyarmak isterim bu yan hesabınız ise asıl hesap yakalandığı taktirde asıl hesap ile bu hesap forumda açtığınız konudaki tavrınızdan dolayı kalıcı kapanabilir haberiniz olsun chat banı ile başlayan sorun hesap kapanması ve hatta kalıcı kapanması ile sonuçlanmaması için daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2022
  3. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Ettiğiniz küfürden dolayı forumdan ceza işlemi oluşturulmuştur. Yan hesapla girdiğinizde Kalıcı olarak değişecektir.

Konunuz kilitlenmiştir.

Saygılarımla,

Amiral34

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş