Destek chat banı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve hadi_bey_geliyo tarafından 2 May 2026 02:05 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, Bir süre önce kullandığım bir kelime(küfür veya hakareket asla yok) yüzünden sohbet yasağı aldım. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum. Hatamı anlıyorum ve üzerinden uzun zaman geçti. Sohbetim devre dışı bırakılmış halde oyundan uzak duruyorum. Oyun içinde destek alamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Daha önce bana chat yasağı konusunda yardımcı olacağınızı söylemiştiniz mail üzerinde ama artık mail üzerinden destek alamıyorum bu nedenle buradan yazıyorum.Merhaba, Bir süre önce kullandığım bir kelime(küfür veya hakareket asla yok) yüzünden sohbet yasağı aldım. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum. Hatamı anlıyorum ve üzerinden uzun zaman geçti. Sohbetim devre dışı bırakılmış halde oyundan uzak duruyorum. Oyun içinde destek alamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Daha önce bana chat yasağı konusunda yardımcı olacağınızı söylemiştiniz mail üzerinde ama artık mail üzerinden destek alamıyorum bu nedenle buradan yazıyorum. @Erlik