Chat Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Truna- tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Truna-

-Truna- User

Merhaba Sayın Mod nickim ╚►◦◦••●яєuѕ●••◦◦◄╝ bugun chatten ban aldım ama ne yaptım nasıl aldıgımı bilmiyorum kufur de etmedim ilgilenirseniz sevinirim

2. Supporta ID numaranla birlikte yazıcaksın ayrıca sunucunuda. forumda artık chat banlarına bakılmıyor.

3. -Truna-

-Truna- User

Supporta ne oluyor

4. supporta şöyle bir mesaj yazıcaksın:

Merhaba,

TR5 sunucusunda küfür yazmadığım halde ban aldım ilgilenirseniz sevinirim.
    ID: xxxxxxxxxxxx

Kolay gelsin.

onlarda sana yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde dönecektir. ama normal şartlarda 1-2 saat içinde bazen 15-20 dk içinde dönüyorlar.

5. -Truna-

-Truna- User

Teşekkür edrim ama supportun ne oldugunu bilmiyorum link verebilirmisin

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Support oyunun temel destek birimidir. Oyunla ilgili bir takım detaylı işlemler yetkisi dahilinde support tarafından yapılır.

Oyun arka sayfasında sağ üst taraftaki ? işaret olan yere tıklayın.

Açılan pencerede " Support " yazan kısma tıklayınca açılan iletişim sayfasındaki gerekli yerleri doldurup mesajınızı yollayabilirsiniz.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  7. ana sayfada foruma girdiğin yer varya hani çarka basıyorsun. orda support yazar ona bas sorununu yaz ve gönder.

8. -Truna-

-Truna- User

Teşekkür ederim sorunumu gönderdim :)

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

48 saat içerisinde incelenip size geri dönüş yapılır.Hatalı bir durum varsa cezanız kaldırılır.Ban haklıysa sebebi söylenip üzerinde bir işlem yapılmayacaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.