Chat banım hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve !-!muMya!-! tarafından 7 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chat banım için haklımı haksız mı yorumu yapmayacağım oyun kurallarına eğer gerçekten uyuluyorsa mutlaka benim ban da haklıdır...Amaaaaa haritalarda haksız kazanç sağlayarak hesabını yükselten b0t hesaplar cirit oynarken onlarca hile kullanan haala her yerde ahkam keserken ve hatta bir çok kullanıcı b0t kullandığını açık açık chat odalarında konuşurken chat odalarında küfürler havada uçuşurken chat konuşması sırasında b0t kelimesi kullanıldı diye oyuncuların banlanması ne kadar ADİL ne kadar DOĞRU bilmek isterdim. Hatta adminin chat salonuna inip tehditvari kelimelerle oyuncu ile muhatap olması nahoş bi tutum olmuyormu...Ve şunuda öğrenmek isterim 91 yıl ban nedir iyice çocuk oyuncağına dönen oyunda bu tarz bir tutum çok komik bir durum oluşturmuyormu...2006 yılından bu yana oynadığım bu elit oyunda son 10 yıldır oyunun tüm sorunları çözüldü de bizimmi haberimiz yok bütün sorunları çözdünüz chatte ki sorunlularla mı boğuşuyorsunuz evet bi yönden haklsınız chat hoş sohbet ve güzel sözcüklerle hitap edilerek oyuncuların atıştığı bir ortamdır ama yıllardır chatte en çok REPORT yapan bi oyuncu olarak 10-15 yaş ağzıyla edilen küfürlere tehditlere ağır ithamlara seyirci kalırken şimdi geçmişe yönelik yazılan BOT kelimesi yüzünden oyuncunun chatten mahrum bırakılması ne derece doğru ne kadar yanlış siz adminlerin insafına kalmış umarım her şey düzelir kolay gele.......

GÖLGE, titans___ ve *BURGU** bunu beğendi.
  2. yesyeniii

yesyeniii User

suportdan işi çömek çok zor mumya..ama burdan umarım ki bir admin görür ve müdahele eder duruma..bazen böyle istenmeyen olaylar oluyor ve adminler müdahele ediyor..yani inşallah öyle olur..

3. smoonrise

smoonrise User

Bu konu son zamanlarda çok fazla forumda yer alıyor , eski düzende chatte 2 dk 2 saaten başlayıp 1 hafta 1 ay olmak üzere kademeli bir ceza sistemi vardı muhtemel bu değişti , eskiden o yasaklı kelimeye Cmler 2 saat ban atardı ortalama yada 1 gün ama yeni sistem tüm yasaklı haraketlere otomatik 100 yıl öngörüyor ve azaltma olacaksa buna Support karar veriyor gibi bir düzen gibi oldu ve buda tam resmi bir şekilde açıklanan bir değişiklik değil zaten 6 ay sonra yaz bakılır söylemide gayri resmi bir uygulamaydı zamanında insiyatif ile yapılan bir uygulama , birçoğu chatteki küfürcü tayfanın boşluk faklı karakter kullanımı v.s ile yaptığı fake nickler ile ettiği küfürlere aldanıp bu 100 yıl cezalarına yakalanıyor buna çok dikkat etmek lazım , bir ara reportu sistemini atlatma yapan bir tayfa vardı o açığı kapattılar mı bilmem o kişilerin tuzağınada düşmemek lazım .

Bu tek tip ceza uygulamasını yeniden gözden geçirmeleri gerekir diye düşünüyorum aksi halde büyük haksızlıklar ile büyük bir maduriyetler birikmesi olacak ilerisi için ...

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eskiden chat adminleri ve chat moderatörleri vardı. Ceza uygulaması da kademeliydi. Uzun zamandır chat görevlisi yok. Arada girerse chat adminleri giriyor. Bunun dışında script çalışıyor. Onunda belli anahtar kelime denilen sistemi var. Oraya eklenenler yazılanların arasında geçiyorsa sistemde belirlenen süre ban atıyor. Diyelim ki xxx yazınca 1 ay ban atılacak ve ister sadece xxx yaz istersen uzun yazının içinde xxx geçsin chat sistemi otomatik olarak 1 ay ban atıyor. Süreyi örnek olarak verdim.

5. Bi dakka bi dakka sanırım burada bi yanlış anlama oldu ben chatte bir yasaklı kelime kullanırken banlanmadım en az 3 hafta önce yazdım bir kelime sebebiyle banlandım yani geçmişe yönelik özellikle bir inceleme yapılmış gibi görünüyor bunda ne kasıt var bilemem zaten yukarıda yazdığım kelimeler ban aldığımdan şikayet ettiğim için değil sorunu özellikle belirttim her şey cezalandırıldı da bizim haberimizmi yok haritalar b0t dolu ama yazsısında b0t yazan banlanıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demiştim anlayanlara...

supporta yazmadın bile çünkü çözmeyeceklerini biliyorum... Banlanmaktan çok umursamadım zaten chatte çok yazan biri değilim ben banlanma sebebine takıldım bu yazıda bunun için okumuş olman da güzel en azından bir çözüm belirtmişsin teşekkürler aynı çözümü adminlerdende bekliyorum ben...

SİZCE BU YAZI NE KADAR BAN HAKEDİYOR :)
    29.10.2115 saat 10:25 zamanında giriş yapabilirsin.
    [<< [!-!muMya!-!] çok yakında oyun ana sayfasına b0t programı koyarrlarsa hiç şaşırmam euroyla satış>>]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2024
    GÖLGE bunu beğendi.
  6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Birisi report ettiyse geriye dönük inceleme yapılmış olabilir. Ekran görüntüsüyle support'a mail atılmış olabilir. Ayrıntısını bilemem. Dediğim gibi belli kelimeler yasak ve oyunda bot olsun olmasın yasaklı kelimeler ya sistem tarafından ya görevli tarafından geriye dönük vs şekilde ceza işlemine tabi olabiliyor.
    Yanlış bir işlem olduğu zaman ya kaldırıyorlar ya süre kısaltılıyor. Support'a yazman iyi olurdu. :)
    Dediğim gibi bot yerine b0t yazmışsın sistemden kurtulmuşsun ama report etme veya ss alarak şikayet varsa geriye dönük işlem uygulanmıştır. :)

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konunun Tartışma Yeri burası değil support ekibine başvurunuz ve itirazınızı oradan yapınız.

Evet, oyundaki her problemi çözemiyoruz ama üslup sorunumuzu çözebiliriz bence chat üzerinde gereksiz kelimeler kullanmaktan kaçınalım mümkünse.

Gerekli Cevap verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

slayer1949 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.