Chat banım Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Susanoo tarafından 3 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Susanoo

Susanoo User

Bundan yaklaşık 6 ay önce haritada otomatik işaretleme hilesi kullanan bir oyuncu tarafından üst üste kesildim. Çok fazla sinirlendim ve chatten ağır bir şekilde sövdüm. Yaptığımdan pişman mıyım bilmiyorum ama oraya yansıtmış olmaktan utanç duydum. 30 yaşına geldim oynadığım hiçbir oyunda "l*n" bile demedim. Desteğe yazdığımda bana 1 Mart'ta yazın dediler, yazdım. Ama yabancı admin banımı kesinlikle açmayacaklarını söyledi. Ben ne yaptığımdan gerçekten hicab duydum. Bana bu konuda destek olunmasını rica ediyorum.

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Chat banları konusunda tek yetkili merci destek birimimizdir. 1 Mart'ta destek ekibimizle tekrardan iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Forum, oyun içi şikayet ve cezalara itiraz için kullanılamaz bilginiz olsun.

İyi forumlar.

3. Susanoo

Susanoo User

1 Mart'tan önce yazdığımda Türk admin 1 Mart'ta yazın dediler. 1 Mart'ta yani 2 gün önce yazdığımda yabancı admin kesinlikle açmayacaklarını söyledi.

4. Erlik

Selamlar,

Türkiye destek ekibi yetkili birimdir. Bizler buradan herhangi bir işlem yapamıyoruz. Lütfen destek ekibimizle iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

5. Susanoo

Susanoo User

Chat banımı kaldırmayacaklarını söylüyorlar. Reva mıdır Allah aşkına ya? Bugün bile bir sürü chat banı açılmış. Üstelik bana ''supporta artık yazmayın'' diyor admin.

6. Erlik

Selamlar,

Destek birimi ve forum birimi farklı olaylar için hizmet vermektedir. Chat banı itirazları forum ekibinin yetkisi dahilinde değildir. Lütfen itirazınızı foruma tekraren iletmeyiniz. Forumu amacı dahilinde kullanınız.

Konunuz kilitlenmiştir. Aynı başlık ve içerik ile tekrar konu açmayınız lütfen çünkü itiraz merci forum değildir efendim.

İyi forumlar..

westerya bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.