chat banıve adminler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aresww tarafından 22 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aresww

aresww User

Sizler durmun ciddiyetinin farkında değilsiniz heralde..
    Chat banı şikayetleri yerinin forum olmadığını bilmiyormuyuz.
    Buraya niye yazmak zorunda kalmışım bir düşünün..
    bundan önceki yine buna benzer sorunda 2 hafta olmadı değil mi! Artemis birşey yazdı oraya biz de insanız.. biz insan değilmiyiz...
    chatte cm niz var ca nız var..
    report ediyoruz.. hala hakarete devam ediyrolar..
    bu aylardır devam ediyor..
    sizlerde buna göz yumuyorsunuz..
    tr2 deki bu klan isim yazmama gerek yok.. biliyorusnuz zaten.. oyunculara hakaret ediyor küfür ediyor toplu şekilde, chatteki cm leriniz adminleriniz görmezden geliyor.. bunlara cevap verenleri chatten banlıyorlar, chat huzurunu bozmaktan, usluptyan ceza uyduruyosunuz
    Supporta yaz yaızyorsunuz, supporta kaç defa yazıldı..
    chatte bunlar hakaret ederkenn cm ye seslenince özelden yaızyor diğer oyuncular abi onlarla uğraşma klanlkarında adminler var koruyorlar onları..
    hala durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz heralde veya göz yumuyorsunuz onlaırn bu yaptıklarına..
    yaklasık 2 hafta önceki olayda bana buradan banlar vediniz.. sorun bunlardan 2 tane oyuncu hakaret etmeye tahrik etmeye başladı cevap vermeyince 3. bir oyuncu 15 dakıka boyunca hakaret etti.. küfür etti.... cm nizchatte banlamadı bunları.. report ettim ban yemediler.. supporta yazdım support gereken cezsa verildi, yazdı.. oyuncu banlı değil.. buraya yazınca sizler buradan banlayıp yok report et yok chat sorununa biz karışmıyoruz yok supporta yaz yazdınız banladınız beni.. ben o bana 15 dakika hakaret eden oyuncunun bana ayzdıkları cümlelerden bir tanesini chate yazdım 1 gün ban yedim.. o oyuncu hala chatteydi.. sizler bana o oyuncu ceza aldı yaızyorsunuz.. benim 1 gün ban yediğim yerde ona da verin b ari 1 gün banı.. onu geçtim 2 saat verin..,
    dün akşam yine aynısı oldu.. o klan oyuncuları toplu şekilde yazmaya başaldı bana .. tahrik ediyorlar chattenben ban yedim bir cümle yazdım ...
    ban açıldı bunlar başladılar hakaret etmeye yine cm niz chatte banlamıyor bunları report ettim banlamıyor reporta bakan kişi..
    bna hakaret etmeye başladıklarında cm ye yazdımk ban yemeiler.. report etim ban yemediler... resim çektim .. resmi düzenledim resim sitesine yükledim... supporta yazı yazdım.. buraya yazı yazdım resmi buraya yükeldim .. oyunu açtım.. o report ettiğim oyuncu bana yine hakaret ediyor..
    bu artık chat sorunu değil.. Bunlar herkes yapıyorlar bunu sizler göz yumuyorsunuz buna..
    Artık sınır aşıldı. bir oyun için mahkemelere gitmek zorunda kalacaz.. sizler buna göz yumuyorsunuz..
    buradan banlıyorsunuz . supporttan bu sorunla ilgileneceğinize dalga geçer gibi cevaplar yazıyorsunuz.. görmezden geliyorusnuz .. kabul etmiyorusnuz ama o oyucnuları o klandaki oytuncuları koruyorsunuz..
    ayrıca bana narsil ban vedi.. ban verdikten sonrada yan hesaptan bir yazı yazıldı o yazıyı kim yazdı bulmanızı istiyorum.. o yazıyı kimin yazdığını gayet iyi biliyorum .... yangına körükle gidiyorsunuz.. farkında değilsiniz ama. bana buradan 2 hafta önce TCK dan b ahsediyorsunuz.. bende sizlere yazdımki elele tutuşup gidrsiniz yazdım.. sonuna geldiniz artık sayın darkorbit adminler. fmleri cm/ ca ları.. hepiniz suç ortağısınız.....

2. .maxpayne

.maxpayne User

kollayın ezileni

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle asıl siz farkına varın, burası forum! Chat sistemine müdahale yetkimiz yok, bırakın müdahale yetkisini chat sistemini takip dahi edemiyoruz. Burada kırk ayrı forum hesabından kırk ayrı konu da açsanız verilen cevap aynı olacaktır, ayrıca bu kırk hesabınız da ceza alacaktır. Çünkü forumda cezalı hesabınız varken yeni hesap açıp gelmek yasaktır. Herhangi bir problem yaşadığınızda öncelikle report ediniz ve ardından ekran görüntüsü alıp saat ve dakika bilgisiyle birlikte support'a iletiniz. Gerekli incelemenin ardından işlemler yapılacaktır. Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.