Chat banlaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »вαвuя•ѕнαн« tarafından 7 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet adminlerim konuyu doğru yere mi açtım bilgim yok öncelikle bunu belirteyim.

Adminlere ve oyunculara bir sorum olacak...

2111 tarihine kadar aldıgım chat banın
    hesabımın kalıcı banından farkı nedir?
    Avantajları ve dezavantajları var mıdır?
    Daha önce duymadım ama darkorbitte genel chat ban affı var mıdır?Böyle bir af yoksa bu kalıcı chat banın hesabımın banlanmamasına karşın ne gibi fayfası olabilir?
    cevaplarınızı bekliyorum...

2. başın sağolsun. :(

3. ateistkeci

ateistkeci User

Kalıcı ban yemek için ağır bir ihlal yapman(Admine hakaret, değerlere hakaret gibi) gerekiyor ve bunlar için hiçbir zaman genel chat ban affı yapılmadı diye biliyorum,

Avantajı hesabınla hala oynamaya devam edebilirsin eğer fazla gelişmiş bir hesapsan hesabının banlanması senin için büyük bir kayıp olmaz ancak yeni bir hesapsa ve fazla gelişmemişsen yeni hesap açıp devam edebilirsin :)

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

Avantajı chatte dönen saçma sapan dırdırları ve laf sokmaları görmeyeceksin. Dezanavtajı artık karantina veya hades için grup bulmak cok zor olabilir.
    Ama eğer gerçekten de karantina veya hadese ihtiyacın var ise 2 nci hesap açıp, o hesabı sadece chat için kullanabilirsin örneğin kendi nickini yazıp bu nicke grup atarmısınız şeklinde.

Eğer alınan banda yazan sebep doğru ise öyle bir şey yapmış iseniz affı yoktur. Ama haksız yere verildiyse elbertte affı olur.
    Bir keresinde chatte birisi otomatiğe bağlayıp küfür ediyordu bende sadece '':)'' yazdığım için 2111'e kadar ban yemiştim sanırım arada kaynamıştım :) Suporta yazınca kaldırdılar tabi :)

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim ve oyunda genel chat ban affı gibi bir şey söz konusu değildir. Eğer chat banınızda haksızlık olduğunu düşünüyorsanız supporta ticket atmanız gerekmektedir. Ayrıca chat banı ve hesap banı tamamen birbirinden ayrı konulardır. Chatinizin banlı olması oyun hesabınızda herhangi bir dezavantaj yaratmaz aynı şekilde oyunu oynamaya devam edebilirsiniz fakat chati kullanamazsınız sadece. Gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Nisan 2020
    Luminous ve Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.