chat banlaması

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ZAPATA*JR tarafından 25 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZAPATA*JR

ZAPATA*JR User

bu 100 yıllık chat banlamaları neden oldu bilgisi olan varmı 3 güngür oyunda yoktum 100 yıl chat ban yemişim :D

2. önceden falan sağlam bi küfür ettiysen veya admin dostu bi klana ******** dediysen banlanmışsındır.oyunda cm yoktu.gelmiş ve geriye dönük banlıyor sanırım:)

3. ZAPATA*JR

ZAPATA*JR User

yok be dostum chatten hiç küfür etmedim etmemde 3-5 arkadaşım var onlarla muhabbet ederim sadece
    küfür edenler hala açık chatte dolaşıyor bi tane arkadaşım var 7/24 küfür eder hala chatı açık adaletsiz bi banlama olmuş
    benimki küfür değil sözde 24 lwl hesap verene 25 lwl hesap hediye edicem yazmışım :DD
    bunuda oyunda yokken yazmışım

4. _SOLTO_

_SOLTO_ User

:)))))
    şimdide oyuna girilmiyor klasik darkorbit

5. hypron

hypron User

evet 1 saattir oyuns giremiyorum

6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Geriye dönük banlamalar sağlanıyor itiraz edebilirsiniz support üzerinden.

7. Fuatbey24

Fuatbey24 User

Chat banlaması en fazla 1 sene olması lazım diğer türlü oyuncu kitlesi azalır diye düşünüyorum

8. ZAPATA*JR

ZAPATA*JR User

itiraz ettik ama kaale alan yok cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar 2 hafta oldu
    oyuncuların isimlerini kopyalayarak chatte küfür ve benzeri şeyler yapıyorlar
    yanlı olarak art niyet chat banları atılıyor yazmadığım bir yazı yüzünden banı ben yiyorum
    ana avrat küfür eden adamlar hala chatte dolaşıyor
    buda malesef subutayın taraflı ban attığını gösteriyor bunu anlıyoruz

9. .Mephistos.

Merhaba,

İnanın bana bu itirazların tamamı hassasiyet ile incelenmekte yok bu bunu yapmış yok şu şunu yapmış tarzı bir durum değil.

NOT: Buradaki hiç kimse taraflı bir işlem uygulamaz uygulayamaz burada ithamlarınıza dikkat edin.

İyi Forumlar.

10. ulas1111

ulas1111 User

Hayal dünyan rengarenk dostum :))

11. .Mephistos.

Merhaba,

Kışkırtıcı davranışlardan kaçınalım. Aksi durumlarda hesabınıza cezai işlem uygulanabilir.

İyi Forumlar.

12. KruelSiege

KruelSiege User

Chatte birbirinizle ağız dalaşına gireceğinize oyununuzu oynasanız böyle dertleriniz olmaz. Yıllardır chatim kapalı, bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum.