Chat Banları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __40__ tarafından 30 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. __40__

__40__ User

Hepinizin bildiği gibi cm ler oyuna pek fazla girmiyor ara sıra giriyor.Ben Tr1 oyuncusuyum ve Reborn adminden şikayetçiyim.Arkadaşlarda ss almıstir diye dusunuyorum.Reborn admin oyuna giriyor ve ona buna sacma sapan sinirsiz ban atiyor.Rebornu cm likten alin yada dogru duzgun isini yapsin.Ben kendisini once uyardim 2 saatlik ban atti sonrada supporta bildiririm dedim o zaman gorusuruz dedi bu kibirlenmenin sebebi ne?

2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Chat bann konuları muhattabı supporttur. Supporta yazarak gerekli geri dönüşü alabilirsiniz.

İyi forumlar

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

fazla samimiyet tez ayrilik,kotu niyetle yapilmasada gorevli kararinda samimi olmali,haklisiniz bende birkac kez izledim.

4. __40__

__40__ User

Supparta.kac kere basvurdum ama support hep cm lerin yaninda

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sondaki kelime basa koy oyununda bir daha duzenlermisiniz yanlis yerden aldiniz:)

6. Konuşmaları görmediğim için tam olarak bir şey diyemem ama bazen muhabbet ederken bilmeden de olsa sınırı aşan olabilir.

7. __40__

__40__ User

Ben takip ettim ama sadece cmye neden sinirsiz ban atiyorsun diyenlere bile bana atiyor.sonra da iste benim isim diyerek ovunuyor.

8. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Şikayetlerinizi supporta iletmelisiniz. Burada yapılacak bir şey yoktur.

Konu kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.