Destek Chat banları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0_0ßeNiMeFsAnĘ0_0 tarafından 12 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu zamana kadar birçok haksız durumla karşılaştım ancak hiç ban atan o tatlı cadı cm lerle uğraşmak istemedim.Herneyse az önce çok kızmadan hafifçe tebessüm ettiğim bir olayla daha karşılaştım.2kez üst üste ban yediğimide belirtiyim öncelikle.Asıl konu şu,chatte bir arkadaş (oyunun sayılı klanlarına üye olan ) kudur yazdı bir diğer arkadaşa ve bende kudur yazdığı arkadaşın klanını sevdiğim için mizahi olarak kudurcakmışın yazdım ve ban yedim o adam yemedi.Yemedğinide nerden biliyorsun diye soracak olursanız chat banı yememe rağmen chati okuyor olmam.******
    İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2019
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forum takımı olarak bizlerin chate müdahale yetkisi yoktur, ayrıca forumda hiç bir zaman küfür veya hakarete imaya izin verilmeyeceğini bilmenizi isteriz. Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

babayaga1969 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.