CHAT BANLARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тнєℓαѕтѕαмuяαι tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU

1. olsun

oy sayısı 4
    66,7%
  2. olmasın

oy sayısı 2
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar eminim ki bu sizlerin de başına çok kez gelmiştir. Benim burda yakındığım konu chatte atılan banların cümle bazlı olmayıp kelime baz alınarak atılması.
    Örneğin bi yabancıyla grup oluyorum adama, geliyorum demek isteyince:
    dalgınlığıma geliyo kesme işareti koymayıp "I am coming." diyorum ve anında 2 saat banı alıyorum. ve ya bir adamı kesiyoruz beraber "it was easy." diyorum bunda ise ya kick ya da 1 saat ban alıyorum.
    burlarda ban veya kickler tek kelimeye göre değil de cümleye göre atılıyo olsa aslında herkes gayet masum olduğumu ya da başına gelen herkesin olduğunu görebilir.

yorumlarınızı eksik etmeyin :)

2. Merhaba ,

Chat sisteminde filtre sistemi ile otomatik olan işlemler kelime olarak oluyor. Fakat görevliler zaten cümle ve cümle içindeki durumlara da bakabiliyor. Bu nedenle pek değişiklik yapacaklarını sanmıyorum. Bu zamana kadar bu şekilde filtre ( Sistem ) ve chat görevlileri şeklinde devam ettiği için böyle gider diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. PrbLem

PrbLem User

cm geçen gün 2 günlük bann aldım bişe demedim sucsuz yere sabah kalktım baktım 30 günler yazıyo bu nedir abi ya banımı kaldırmanızı istiyorum gerekenı yapın lütfen
    oyun içi nickim : «•Ma†RoCK•»[Uŋŋ]

4. Prophecy

Prophecy User

chat ban şikayetlerini supporta bildirmelisin

5. bende klan yazarken k yi yazmayı unumtmuşum 2 saat ban yedim durdu kyere

6. Prophecy

Prophecy User

ban şikayetlerinizi buraya yazmayın

7. beyler ben suport yazım 30dk fln açıolar D:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.