Chat Bann Köşesi Geri Gelsin !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chat Bann hizmeti foruma geri gelsin mi ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , eski forumcular demek istediğimi anlayacaktır ama yine de anlatacağım ,

Eskiden chat bann'larımızı Support'a bildirmek yerine forumdan
    görevli CM'lerin bann kaldırma/bann sorgulama taleplerine baktığı güzel bir hizmet vardı. Ama yeni foruma geçiş ile bu kaldırıldı ve Support maalesef yoğunluktan dolayı bu tür durumlarda yetersiz.

Bu hizmetin geri gelmesini talep ediyorum bu oyuncuların çok yararına olacaktır.

Saygılar ,

- LOONIE TUNES | Widowmaker

2. bence olumsuz çünkü chat admin veya cm lerinin kendi attığı yasaklamaları incelemesi veya açması saçma olur en iyi değerlendirme supportur ama dediğiniz gibi çok yoğun olduğu için bakamıyorlar bunun yerine sorun türklerine chat ile ilgili bişe vs. eklense kısa süreli yanıt için daha uygun olur diye düşünüyorum.

3. Eski konuyu görseydin demek istediğimi anlardın ,

Şimdi tamam CM atıyordu Bann'ı ama bu Bann'ın haksız olduğu Support'un haberi olana kadar vakitler geçiyordu ama forumdaki hizmette Chat Adminlere veya orada gö revli CM'lere başvurup haksız bir Bann alınmışsa inceleniyor ve duruma göre Bann açılıyor/açılmıyordu. Çünkü bir Admin'in attığı Bann'dan diğer Admin veya CM'in haberi olması gibi bir şansı yok.

Bu arada bütün CM-Admin'ler orada görev almıyordu sadece gönüllü CM veya Chat Admin'ler ilgileniyordu.

Anlatmaya çalıştım ama fikrin değişmezse anlarım tabii ,

4. S.w.a.g diye bir şarkı var onun adını yazdım bann yedim böyle saçma sapan bir şey olamaz.

Bence hem forumdan hemde supportanda incelenmeli bannlamalar.

Ama şu şekilde olmalı:

Id mizi ve diğer hesap bilgilerimizi sadece adminler görebilecek.

Eski forumda ıd üzerinden hesap soyulması ve çalınması sıkça gerçekleşiyordu nedeni ise önceden nick name ve şifre yanında ID şifre ile hesaba girilebiliyordu. (sonradan kalktı)

Ama dediğim gibi olursa hem haksız bann alanlar support u fazla meşgul etmeyecek hemde kimse bizim kişisel bilgilerimizi göremeyecek.

bana 2 günde 1 anca cevap veriyorlar.

5. WolfWar

WolfWar User

Bence gelmesi şart.

6. Prophecy

Prophecy User

Bakamıyorlar mı ilgilenen yok.

Güzel fikir kesinlikle gelmesi gerekiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.