chat bölümüne harita konuşması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dankas tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dankas

Dankas User

herkes bilir 2-6 da cubicona katılmak için globalda biri beni alsın deriz ama chat e bu sistem gelirse kolayca yazımızı birileri görür ve bizi gruba alırlar.

sistem nasıl mı çok basit hangi haritadasın mesela 2-5 o haritada global kutusunun solunda sağında nerede olacaksa orada gözükecek ve o kutuya tıklandığında sadece o haritadakilerle konuşucaksın.

bunun yanı sıra diğer haritalarla da konuşulabilecek örneğin 2-1 desin harita konuşma kutusunuda yazan 2-1 yazısına tıklıyıp 2-3 haritası seçilebilecek. aynı zamanda odaların doluluk oranı gözükecek 2-3 de 20 kişi var gibi yazılar chat kutusunun bir bölümünde alıtnda üstünde nerede olursa gözükebilecek

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben beğendim beğenmesine ancak bu gereğinden çok fazla cm lere yük bindirir.Kararsızım.

İyi forumlar

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bende beğendim globalde flood olmaz
    +1

4. Bence bu açılıp kapanabilir bi sistem olmalı enter gibi bi tuşa basılıp yazılan baloncuk gibi. Yeri geminin darbe puanının hemen üstünde olabilir

5. Olabilir aslında fena fikir değil ama bende biraz kararsızım. Çünkü modumuzun dediği gibi cmlerin işini çok zorlaştırabilir.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.