Chat cezası aldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кαуяαвαcк tarafından 7 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.

Evet,söylediğim gibi haksız yere ban yedim daha az önce. Yediğim chat ban ile alakalı bir sebep yansıtılmadı bana. Sizlerden bu konuda kesin,net bir açıklama bekliyorum bilmek hakkım diye düşünüyorum. Büyük harf kullanmadım istisnalar hariç, ki zaten Türkçede kısaltmalar büyük yazılır bende VRU MMO EIC gibi şirket isimlerini büyük yazıyorum sadece,ayrıca klan isimleri ve oyuncu isimlerini büyük yazıyorum o kadar. Eskiden bi kusurum kabahatımda yok?

7 gün chat ban nedir yöneticiler bi ilgilenin Allah aşkına VİP felanda var,arkadaşlarda ne ts ne dc var oyun içi haberleşiyoruz ben şimdi nasıl oynayacağım bu oyunu? Bu arada ilk konum olduğu için yanlışım var mı konu açımında bilmiyorum ama fotoğraf göndermeyi bilmediğimden chat'ten ban yeme sebebi olmayan mesajı kopyalayıp,aynını yapıştırıyorum buraya.

-
    Sistem: Sohbetten banlandın. Tekrar 14.01.2019 saat 16:49 zamanında giriş yapabilirsin.
    [
    Sistem: Sistem tarafında belirli bir süre yasaklandın!
    Sistem: Sohbetten banlandın. Tekrar 14.01.2019 saat 16:48 zamanında giriş yapabilirsin.

Yazdığım şey ise tam bandan önce şu idi alt alta:

+boyut savaslarına girdim
    +bize gelenler hep boş
    +karşıda sayborg felan var bu ne ya

bunları yazdım ve yedi(7) gün ban yedim şuan ne kasılma hevesim kaldı,ne başka bir heves. Hayır yani klanımla iletişime geçemiyorum,hesabım zayıf eski oyunculardandım yeniden döndüm fakat malumunuz görevler felan derken bi klan buldum dedim,bu saçmalıkla karşılaştım. Bari ekli olan kişilere yazılsa,gruba yazılsa chat banda.

Sonuç olarak,neden chat ban yediğimi öğrenmek istiyorum.

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle başlığınızı forum kuralları gereği düzenledim.
    Sizin eğer bu yazdıklarınızdan ötürü ceza aldığınızı düşünüyorsanız lütfen buradan Supporta başvurunuz.
    Cezanız kalkacaktır.

İyi forumlar

3. Peki,anladım. Soru türüne oyun sorunu mu diyeyim, yoksa genel konular mı? Ayrıca bu açtığım konuyu böylece gönderiyorum bir sorun olmaz değil mi?

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Genel konular seçerek hesabınız ile başvuracak iseniz supporta;
    Chat cezası aldım haksız olduğunu düşünüyorum diye yazarsanız sorununuz haklıysanız çözülür.
    Ancak buradan başvuracaksanız Hesabınızın ID numarasını eklemek zorundasınız.
    Forumda açtığınız konunun linkini eklemenize gerek yoktur.

İyi forumlar

5. Modum son olarak, mesajı gönderdim de minimum ne zaman, maksimum ne zaman geri bildirim alırım? Cevaptansonra kilitlenebilir/silinebilir.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

En kısa sürede size cevap gelecektir. Yoğunluğa göre birkaç saatte de gelebilir. Birkaç günde de gelebilir. Kesin bir zaman veremeyiz.
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.