Chat Değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *!..!*umur*!..!* tarafından 20 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CHAT TE YAZDIĞIMIZ GEMİNİN ÜSTÜNDE DE ÇIKSINMI

1. OLSA İYİ OLUR

oy sayısı 11
    47,8%
  2. HAYIR OLMASIN

oy sayısı 12
    52,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim de actığım konuları ve yazdığım mesajları beğenmeyen yok. Ne desem herkes benimşe aynı fikirde. Bana yardımcı olsanız da DO ekibine mi katılsam. Sizin için yenilik de yaparım ;) ;)

[(-ERDAL-)] bunu beğendi.
  2. Tamam hadi tasarımcılara ilettik onlar da işleri gereği bunu oyuna soktular.Bu sefer biz meşgul olacaz o kadar yazı arasında onu bunu görmek için.Ayarlardan kapatılma seceneği olursa da 1-2 kişi hariç herkes kapatacak çünkü etrafı göremezler kalabalık bir yere gittiklerinde.

3. Dostum kalabalık bir yeri bıtak artık kalabalık bir server bile kalmadı. Size oyunun önceki hali ile şuanki hali arasındaki farkı gösteren 2 resim koyacağım birazdan konuyu takipte kalın...

[​IMG] Eski darkorbit

Bu da yeni DO

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2014
    *!..!*umur*!..!* bunu beğendi.
  4. Evet O oyunu bende biliyorum. Haklısın ayarlardan kapatılıp açılabilme özelliği olmalı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2014
  5. Her geçen gün oyuncu sayısı azalıyor.

*!..!*umur*!..!* bunu beğendi.
  6. Geliştirilebilir, ancak geminin sağından solundan zırt bırt yazıların gelmesi görsellik açısından hoş olmaz.

İyi forumlar.

7. Ya aslında bu oyunun tasarım işini 12 saat kızgın kumda yakıcı güneşin altın bekletilmiş bir oyuncuya verilmeli.:D

8. Mesela Baloncuklar Bi Zaman Sonra Kaybolsa Mesela Baloncuklar 5 Saniye Önce Kaybolsunlar Yazılardan Önce . Böylece Vs Atarken Gemiyide Kaybetme olasılığı Sıfıra İner :) . Oyum Olumlu Yönde :)

9. olumsuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.