Chat Düzeninin Bozulması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯»•«SÜNNETÇİ»•«¯¯®_ tarafından 23 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    23.05.2019 tarihinde yapılmış birşey e istinaden olarak buraya yazma ihtiyacı buldum.
    Oyunda KÜRT terimi kullanılmakta ve çoğu kişi bu kürt terimini eleştirip küfürler yağdırmaktadır ben kendimi kürt veya türk olarak görmüyorum insan olarak görüyorum. Benim ile ilgili bir yazışma olmadı ama fazlasıyla ırkçı yazışmalar gerçekleşti ve üzücü buldum oyun da yasak değil ise kötü eleştiri yapıp hakaret - küfür eden kişiler neden oyun içinde ceza almıyorlar? teşekkür eder iyi günler dilerim.

2. ReiSauraN

ReiSauraN User

oyun içinde /report yazarak reportlayabilirsiniz buradaki modların böyle bir yetkisi yokki. oyun içi cm lerin görevi o

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki konuda belirtilen her hangi bir sohbet kuralının ihlal edildiğini düşünyorsanız, bu durumda buradaki konuda anlatılan raporlama sistemini kullanınız. Bazı saatlerde chat düzenini sağlayan CM'ler online olmayabilir. Reportlarınız mutlaka incelenerek ve chat düzenini bozan bu kişilere gerekli ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar.

4. dünya düzeni bozulmuş sen chat düzeninden bahsediyon artemis istifa etmeli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.