Chat Engelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kurtul1944 tarafından 4 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelsin mi ?

1. Gelsin. Herkes haddini bilecek!

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Yok. Küfür görmek zevkli.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kurtul1944

Kurtul1944 User

Chatte, grup sohbetinde vb ortamlarda, adminlerin veya CM'lerin olmadığı zaman aralıklarında, sahte darkorbit hesapları açıp saatlerce küfreden onca insanların iğrenç küfürlerini, hiç bir kullanıcı görmek zorunda değil. Veyahut rahatsız eden kişiler vb gibi durumlar için Chat e bireysel engelleme tuşu gelmeli. Öyle bir özellik var mı bilmiyorum. Yoksa da gelmeli.

Nasıl ? Biri bize mi yazıyor ? Sağ click açıp, 12 saat engelliyoruz. Engeli sadece bizim için geçerli. Facebooktaki engelleme tuşu gibi. 12 saat içinde de o hesap ban yer diye düşünüyorum. Böylece en azından adminler gelene kafamız rahat olur.

Şimdi bazı arkadaşlar dicek ki rahatsız oluyorsan chati kapat. E ben diğer insanlarla sohbetime devam etmek istiyorum ? Bir kişinin sabotajı yüzünden ben diğer insanlarla muhatabımı niye keseyim ki ?

Bir de 20 kişiden ban yerse otomatik ban yesin. Bu opsiyon tabi.

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

S.S.S. : Yeni Chat Sistemi Hakkında konusunda görebileceğiniz üzere /ignore<kullanıcı> kısayolunu kullanarak istediğiniz üyeyi süresiz ve ya belli bir süre sonra açmak üzere engelleyebilirsiniz.
    Rahatsız edici söylemde bulunan üyelere karşı raporlama sistemini kullanarak ceza almalarını sağlayabilirsiniz. (bkz.Raporlama Sistemi)
    Gerekli cevaplar verildiği için konunun kilitlenerek arşive taşınması uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2019
    Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.