Chat Geliştirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DonsuzMuhallebi tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce chat bu maddeler ile geliştirilmeli mi?

1. Evet.

90,0%
  2. Hayır.

10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bu yazımda bir kaç chat geliştirmesi önereceğim.

1- /w yazıp bir oyuncunun gemisine tıkladığınız zaman oyunucun adı /w'un hemen yanına gelecek. Bildiğiniz gibi bazı oyuncuların adlarında ♣ • ▲ gibi işaretler veya özel stillde harfler var bunları klavyede yazmak biraz zor ve üstüne tıklayıp kopyalamakta neredeyse imkansız.

2- Bir kişi ban/kick aldığı zaman chatte yazılanları hala görebilecek fakat sadece yazamayacak. Böylece oyuncular arasında iletişim kopmamış olacak aynı zamanda cezalı da cezasını çekmiş olacak.

3- Yazı rengi. Hiç tanımadığınız biriyle globalden konuşuyorsunuz fakat aynı zamanda başka birini de takip ediyorsunuz, /s [oyuncunun adı] (/s'nin chatte bir görevi var mı tam bilmiyorum fakat değiştirilebilir) yazılarak önemli bir şey beklediğiniz oyuncunun chatte ki rengi sistem tarafından otomatik belirlenen renklerle değiştiriliyor (turuncu, açık mavi, gri vb). /s1 /s2 yazarak birden fazla oyuncuda ekleyebilirsiniz. Tekrardan /s yazarak normale döndürebilirsiniz.

Umarım hoşunuza gitmiştir. Hala eklenebilir maddelerim var fakat pek düzenleyemedim. Sizinde bu konu üzerinde parlak fikirleriniz var ise yorumlarınızı bekliyorum.

yılmaz749749 bunu beğendi.
  2. olumlu fikir benim 30 gun banım var yararlı olur

3. bir oyuncuya özelden masaj yazabilmek için chatteki nick e tıklamak yeterli ayrıca oyundaki kişilerin isimlerinide chatte yazmak için oyunda gemisine tıklayıp grup veya arkadaş ekleme sayfasından kopyalıyabilirsin.
    Fikrin güzel olmasını isterim

4. Yararlı bir konu , bende destekliyorum.

Bazen bu saydıkların o kadar çok gerekli oluyor kiii...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.