Chat gitti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 19 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tr2-3 te çet komple gitti sadece sunucuya bağlantı koptu yazıyor 10 dakkadır ?

2. Evet bendede aynı şekilde sorun neden kaynaklanıyor anlamadım

3. Genel bi sıkıntı sanırım bendede aynı

4. WAGOD

WAGOD User

Hades yapıcaz yapamıyoruz nasıl iş?

5. Diğer sunucularda da aynı sorun var..

6. 1 hafta şeref çekeriz gelmez dier hafta şeref gelir çet gider hades dönemeyiz ne çilemiz varmış çekecek :/

7. WAGOD

WAGOD User

arkadaşlar tr5 te hades yapacaklar full destekliyim bana grup atsın. nick : ᴀᴍʙᴜʟᴀɴs[ΛƬΛR]

8. yalnız değilsin kardeş hades falan da dönemedik işe bak :D

9. Mr.User

Mr.User User

Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim.

Komplonun böylesi.

HADES dönülmemesi için CHAT kapatıldı :))

10. yok ali abi onu demek istemedim :) sadece her hafta çile çekiyoz onu vurguladım bıktık yani

11. Mr.User

Mr.User User

Gözün Aydın Geldi chat :)

12. kAnUNi

kAnUNi User

arkadaşlar oyuna giriş yapamıyorum benden başka bu sorunu yaşayan varmı ?

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konu ile alakalı bize bir bilgi iletilmedi lakin ufak bir çalışma olmuş olabilir. Eğer hala sorununuz devam ediyorsa Support'a başvurabilirsiniz.
    Yeni bir konu açıp sorununuzu daha açık bir şekilde açıklarsanız elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz.

Sormak istediğiniz başka bir soru yok ise kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.