CHAT GİZLİ MESAJ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ne düşünüyorsunuz

1. olsa güzel olur

75,0%
  2. hayır, gerek yok

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Arkadaşalar bildiğiniz üzere chat te birine gizli mesaj attığınızda o arkadaşımız mesajı görmediği zaman mesaj uçup gidiyor bende düşündüm ve bize gizli mesaj geldiğinde chat sembolü yanıp sönsün.
    Neden sadece gizli mesaj diyorum çünkü diğer tüm mesajlarıda içine katarsak bu sürekli yanıp sönecek gene farkeden birşey olmayacağı için sadece bize gelen gizli mesajlarda yeşil ışık yanıp sönsün
    eğer mesaja bakmadan oyundan çıkarsanız yada reset atarsanız mesajınız eskisi gibi kaybolacaktır bu uygulama oyun içindeyke size gelen gizli mesajları farketmenizi sağlıyacaktır

yukarıdada bir resim paylaştım bu şekilde yeşil ışık yanıp sönsün ve sadece bize gizli mesaj geldiğinde bu şekilde olsun

inşallah beğernirsiniz arkadalar ben herkesin istiyeceği bir öneri olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açtım eğer bazı arkadaşları hakkını yeme gibi bir durum olsaydı bir kaç kere düşünürdüm ama öyle bir durumda yok vede ne darkorbit ekibinden çok büyük birşey istediğimide düşünmüyorum ve bu öneim olduğu zamanda eminimki birçok arkadaşımın işinede yarıcaktır

Son düzenlenen: 18 Haziran 2014
  2. Benim böyle bir konum var...

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kusura bakma görmemişim

4. Bu gizli mesajları CM ler görebilecek mi acaba ?

5. Yeni Chat Düzenlemesi diye arama motoruna yazarsan göreceksin...

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

güzel konu açmışsın ama benimkinin biraz daha farklı olduğunu düşünüyorum

7. Np

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

şimdi görüyorlarmı görmüyorlarmı orasını bilmediğim için birşey diyemem ama benim önerimle ilgisi yok zaten görüp görmemeleri bize gelen gizli mesajlarda bize bir bildiri gibi birşey olacak bu yani başka değişen birşey olmuyacak

9. Ama yani üye globaldn küfür etmek yerine senin özel sohbetinden küfür eder.CM göremeyeceği için düzen bozulur . -1

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ne alaka şimdi sana gizli mesaj göndermiyorlarmı işte o mesaj geldiği zaman chatin yanıp sönecek bu kadar

11. burda önemli olan CM lerin görmesi.Ben göz göre göre küfür mü işiteyim yani CM nin görmediği bir sistemden ?

12. Onu anlatmak istemiyor qnqaaaa diyorki bizim chatimiz kapalı diyelim, biri bize gizliden ( bizim bildiğimiz gizli ) bir şey söyledi, oda bize haber veriyor, böylelikle hiç bir şeyi kaçırmıyoruz,

Aslında bu fikir benim fikrimle aynı daha iyi görselde var ama :D

13. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

arkadaşım sen beni anlamadın galiba şimdi gizli mesaj diye birşey var biliyon değilmi onu şimdide var zaten o gizli mesaj şimdi yeni bir icat çıkartmadım ben sadece o gizli mesaj gelidğinde sen o mesajı görmediğin zaman uçup gidiyor işte sana o gizli mesaj geldiğinde sana bildirecek bu sistem inşallah anlatabilmişimdir

kardeşim eğer fikrini çaldım gibi bir düşüncen varsa konuyu silebilrim ben senin konunu görmedim bile ama az önce dediğin zaman baktım sen orda galiba genel mesajları söylüyordun ben onu anladım senin konundan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2014
  14. Yok ne alaka yha çalma ile alakası yok arkadaşa anlatmaya çalışıyorum :D

15. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

eyvallah :D

16. Yani hem chet sisteminde yazacak yazdığı gizli msj hemde bu yeni uygulamaya gelecek yazdığı msj. 2 yerde de gözükecek yani ? o_O

17. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

gene chatte gözükecek sadece sana gizli mesaj geldiğinde senin chatinde yeşil ışık yanıp sönecek sen mesaja bakana kadar

18. İyi fikir.Beğendim.Keşke Aceleci davranmasaydım :p

GLADYATÖR bunu beğendi.
  19. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

önemli değil kardeşim beğenmene sevindim :)

başka kimse görmedimi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2014
  20. o_O

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.