chat gözükmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Batuhancc tarafından 3 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Batuhancc

Batuhancc User

kolay gelsın oyuna 3 4 ay kadar ara vermiştim bugun ayalr sonra oyunuma gırdım ancak chat gorunmuyor yanı chat yerı var ancak hıc bısey yazmıyor banlandın falanda demıyor bana bı yardım edın lutfen

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezelerinizi temizleyip tekrar deneyiniz,sonuç alamazsanız başka bir Browserden giriş yapmayı deneyiniz.Chat odaları görünüyormu bilgisini verebilirseniz iyi olur.

iyi Forumlar.

3. Çerezleri silip oyunu 4-5 kere resetle düzelir.

4. Batuhancc

Batuhancc User

hıc bır oda gorunmuyor cerezleri sildim ancak yıne olmadu

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Flash playeriniz güncel olmayabilir lütfen kontrol edip güncel sürümünü yükleyerek deneyiniz,ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

İyi Forumlar.

6. 4-5 kere oyunu resetledin mi? Bende 4 kere reset atınca düzeldi.

7. yok yok bizim ts nin yarısının chat i gözükmüyor bugün oldu flash player la alakası yok bir sürü tarayıcıda denedik benim flash player im de güncel

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Chatin açılmaması internet bağlantısından da kaynaklanabiliyor ayrıca

İyi Forumlar

9. Benim chat yine gitti gemi değişiyim dedim çıktım girdim gitti.

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bildirim için teşekkür ederiz. Teknik ekibimize sorun iletilmiştir. En kısa zamanda düzelmesini ümit ediyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.