Chat Gözükmüyor :/

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -_-CERRAH-_-, Jul 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba iyi günler
    Oyunda geçenlerde 1 günlük ban almıştım. banım dün açıldı ancak chatim gözükmüyor.
    Bu arada dün nik de değiştirmiştim ancak şekilliydi biraz sanırım bu yüzden ismim de gözükmüyor oyunda. Bunla bir ilgisi olabilir mi ? supporta yazdım ancak henüz cevap gelmedi sizlere de bir sorayım dedim. olay aynen şöyle :

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

bunun ban ile alakası yoktur ayarlara girip chati kapatın oyundan cıkış alıp oyuan tekrar girin ayarlardan chatı tekrar açın olmassa çerezleri temizleyin yandaki reset tuşunda tıkalyın bi kaç kere bazen banada oluyor. düzelmezse supportu bekleyin.

İyi Forumlar.

3. Dediklerinizi farklı tarayıcılarda yapsam dahi olumlu bir sonuç alamadım. Sizce nickimle ilgili bir durum olabilir mi ? (şekilli harf koydum ancak görünmüyor hiçbir yerde. Ticarette bir şeye c bassam dahi ismim görünmüyor :/ )

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sorunun nickden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum supporta mail atarmısnız cgatin resminide koyup

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.