chat hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr_Centilmen tarafından 12 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. demin resmen komik bir olay daha yaşadım geçen hafta chat ban yedim guruptan arkadasıma kansız cansız yazarken gurubu aniden terk edince global chate gitti ve 1 hafta banlandım demin oyuna girdim global chate merhaba etkinlik görevleri kaldırıldımı bilgisi olan varmı yazdım ve anında chatten atıldım gene ban yedim chatte görüyorum adamlar tartışan tartısana cmler tamam uzatmayın falan yazıyor biz bir soru sorunca ban yiyoruz kardeşim bu cmler gerçekten birşey biliyormu? yada şöyle diyeyim bu cmler önüne gelene ban atıp arkasından gülmekten başka bişey yapıyorlarmı cidden aklıma başka bişey gelmiyor şaka gibi...

2. açık konuşacam görevli olan herkez kaynak.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Hatalı chat banı aldığınızı düşünüyorsanız id numaranız ile birlikte lütfen supporta durumu bildiriniz.

İşinizi kolaylaştırması ve bilgi almak Bu konuyu inceleyebilirsiniz

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.