Bug / Oyun hatasi Chat Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ЯΛJФЛ_ЯФЛÐФ]-TR tarafından 28 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın yetkililer ,

Chat kullanırken /w <oyuncu nicki> komutuyla birine özel yazı yazdığımda ( nicki kopyala+yapıştır ile aldığım durumlarda) aşağıdaki şekilde oyuncu adı gözükmeden yazdığım yazı nickmiş gibi oluyor ? Bu durumda low yazan yerde oyuncu nicki, mesajımda ise low mu dönüyon olması gerekirdi. Mesajım ulaşıyor mu onu bilemiyorum. Nadir aralıklarla oluyor. Bu genel bir hata mıdır ? merkeze raporlandı mı ?

gereğinin yapılmasını arz ederim.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Daha önce buna benzer bir durumla karşılaşmadığım gibi bu şikayeti de almamıştım. Durum incelenmek üzere merkeze bildirilecektir. Sizden ricam bu durumu aynı şekilde support'a da bildiriniz.

İyi forumlar.

3. bu tip sorunla farklı zamanlarda(oyuna tekrar döneli 20 günlük sürede) birkaç kez daha karşılaştım. Net olarak hangi durumda bu şekilde oluyor bilmiyorum sonunda yazmak sitedim. Suportada iletirim şimdi.

iyi görevler

EDİT : Anlık bir görünüm daha,

Son düzenlenen: 1 Mart 2019
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu görselde bahsettiğiniz olay kullanıcı hatasından kaynaklıdır. Kullanılan '/w ' kodu ile '/w ' arasında fark vardır. Başta belirttiğim '/w ' kodu (w den sonra tek boşluk var) özel konuşma sağlar iken '/w ' kodu (Yani w den sonra 2 adet boşluk var) resimdeki gibi farklı bir yazım sağlar.

İyi forumlar.

5. mesajlar gidiyor mu peki ? ve de 2 boşluklu kullanımın amacı nedir ? eskiden böyle birşey yoktu :S

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Hayır mesajlar gitmemektedir, kullanım amacına gelince bir amacı olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi sadece kodun yanlış kullanılmasından kaynaklı bir durumdur.

İyi forumlar.

7. yani bug, eskidende bırakıyorduk gidiyordu, hernese iletildi. kilitleyebilirsiniz

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.