Chat Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 2 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Abi bu CM lerin olayı ne acaba otu b*** banlıyorlar ya. Chate "ulan biz gidip insanca etkinliğe katılıp birşeyler toplayalım diyoruz" yazıp bir sıkıntımı dile getirdim, banladılar. Chate "i am the senate" yazdım banladılar. Bu ne abi böyle. Adamlar tanımadıkları kim varsa oyunda, canı sıkılmışsa banlıyor. Kovun şu adamları ya. Ne işleri var ki hala şu oyunda? Adamların tek işi istediklerini banlamak. Bu adamlar yüzünden insanlarla iletişime geçemiyorum. Geçen 10 kişi küfür muhabbeti çevirdi yarım saat, yok sen bana küfrettin ss aldım, yok ben seni tek yakalamayayım patlatacam. O insan evlatlarının biri bile banlanmadı. Niye çünkü CM nin eskiden tanıdıkları. Ben o cümleleri yazdım diye ban yiyorum. Kovulsun abi bu adamlar.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Chatda şikayetçi olduğunuz herhangi bir durumda destek birimi ile iletişime geçiniz. Onlar gerekli incelemeyi yapıp sizlere yardımcı olacaklardır. Bizlerin forumdan chatta müdahale yetkimiz maalesef yok. Ayrıca chatta yabancı dil kullanımının yasak olduğunu hatırlatırım. Sohbet kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.