chat ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 54-DEMİRCİ-61 tarafından 12 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saygı değer adminim ancak buraya yazma yeri bulabildim ondan dolayı buraya yazmaktayım bu gece saat 01:00 BİZE-HER-YER-TRABZON nickli gemimle chatte bir kişi ile muahbbet ederken hiç bir şekilde uyarı almadan direk ban landım ban veridkten sorna yna çarım olan 54-A-Y-Ş-€-61 nickli gmeimle giridm nedne banlandığımı sordum ve direk o çarıma ban verildi yeni bir hesap açtım DEMİRCİ.61 diye bu hesaptanda sorumu tekrarladım admin istiyorum diyde belirtim bana cm ler adminler okuyor sen yaz dediler adeletiniz buysa haksız yere ve hiç bir şekilde bir açıklamada bulunmadna banlamaksa burdaki cm diye gelmiş chtn bşnd aduran kişilerin seçiminde bir sorun oldugunu sanıyorumm bu şekildemi oyun oynaıp bu şekildemi haklarımızı arıyacahız bir hak aradık diye direk ban sebep buysa hiç kimse hakkını aramsın CM lerden şikayetciyimmmmmm

2. Merhaba ,

Durumu anlaşılır bir şekilde support'a bildiriniz. Gerekli birşey varsa yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.