Chat Küfür

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ɔαяκɢυαяɔıαп- tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim sorunum şu şekilde. Birisi bana chatten (grup odası)'ndan küfür etti ve bende bunun hemen ss'sini aldım. Sonra gruptan çıktı. Şimdi yapacağım şey bu resmi supportta atmak. Ama supporta nasıl resim göndereceğimi bilmiyorum.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Gruptan edilen küfür ve hakaretleri ss alıp Supporta iletirseniz gereken yapılacaktır.Supporta nasıl mail atılacağı hakkında buradan fikir edinebilirsiniz.Almış olduğunuz ss linkini ekleyebibilirsiniz.Buradaki siteye yükleyip oradaki linki support ekibimize atabilirsiniz

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 May 2015
  3. Resimi hızlıresime yükle link atarsın maille beraber supporta .forumda keyfili vakitler dilerim.

4. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz nasıl ekran görüntüsü alacağınızı ve sonrasında ne yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Yada mail'in yükleme özelliğini kullanarak resimi yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.